Niceboy HIVE Pods 3 Ultra Black

Niceboy HIVE Pods 3 Ultra Black
1 352 1 409 283
1 352,- Kč

Původní cena: 1 409,- Kč


Hodnocení:


Niceboy HIVE Pods 3 Ultra Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE Pods 3 Ultra Black .

Detailní informace

Skutečná bezdrátová sluchátka Niceboy nabízí kvalitní zvuk, stabilní přenos a nabíjecí box s výdrží baterie až 33 hodin. Díky minimální latenci si nároční uživatelé užijí používání sluchátek i pro sledování filmů nebo hraní her. A sluchátka nyní přicházejí s vlastní mobilní aplikací Niceboy ION, která otev&iacu...te;rá nové možnosti včetně ekvalizéru pro úpravu zvuku. Sluchátka mají ochranu IP55, což znamená, že je neovlivňuje déšť ani pot, navíc jsou odolná vůči prachu a podporují používání hlasových asistentů Siri a Google Assistant. Součástí balení jsou tři velikosti nástavcú, takže si vyberou všichni uživatelé. Napájení : Baterie Typ : Bezdrátové sluchátka do uší Bluetooth profil : HSP Impedance : 16 Ohm Délka kabelu : Bezdrátový Impedance (Ohm) : 16.0 Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Konektor typu A : USB-C Bluetooth profil : AVRCP Konstrukce : Uzavřené Citlivost (dB) : 94.0 Verze Bluetooth : Bluetooth 5.1 Rádius : 10 m Provoz na baterie : Ano Nepromokavé : Ano Barva : Černá Mikrofon : Ano Balení obsahuje : Manuál Doba přehrávání (hodiny) : 9.0 Voděodolnost : IP55 Země původu : Čína Citlivost : 94 dB Balení obsahuje : Silicone Eartips Bluetooth profil : A2DP Balení obsahuje : Nabíjecí pouzdro Balení obsahuje : Nabíjecí kabel USB-C Bluetooth profil : HFP Aktivní odhlučnění : Ne Barva podle výrobce : Black Typ baterie : Integrované

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426519.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy, Sluchátka Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 104,- Kč
Detail
1 029,- Kč
948,- Kč
Detail
4 496,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 199,- Kč
Detail
1 499,- Kč
789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE Pods 3 Ultra Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE Pods 3 Ultra Black
Právě si prohlížíte...

1352,- Kč