Niceboy HIVE Pins 3 Black - 9% sleva

-9%
Niceboy HIVE Pins 3 Black
869 953 2248
869,- Kč

Původní cena: 953,- Kč


Hodnocení:


Niceboy HIVE Pins 3 Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE Pins 3 Black .

Zlevněné zboží

Bezdrátová sluchátka Niceboy se starají o vše, co potřebujete: nabízejí skvělý zvuk, jsou spolehlivá a mohou se dokonce použít k telefonování díky vestavěnému mikrofonu. A teď přicházejí s vlastní mobilní aplikací, Niceboy Ion, která poskytuje sluchátkům ještě více možností, včetně ekvalizéru pro úpravu zvuku. Sluchátka se dodávají se stupněm oc...hrany IPX4, což znamená, že nejsou ovlivněna deštěm nebo potem a podporují používání hlasových asistentů Siri a Google. Typ : True Wireless In-Ear Balení obsahuje : Manuál Nepromokavé : Ne Balení obsahuje : Silicone Eartips Balení obsahuje : Nabíjecí kabel USB-C Konektor typu A : USB-C Verze Bluetooth : Bluetooth 5.1 Délka kabelu : Bezdrátový Citlivost : 94 dB Barva : Černá Citlivost (dB) : 94.0 Bluetooth profil : AVRCP Voděodolnost : IPX4 Bluetooth profil : A2DP Bluetooth profil : HFP Aktivní odhlučnění : Ne Typ baterie : Integrované Balení obsahuje : Nabíjecí pouzdro Mikrofon : Ano Provoz na baterie : Ano Napájení : Baterie Barva podle výrobce : Black Konstrukce : Uzavřené Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Rádius : 10 m Doba přehrávání (hodiny) : 5.0 Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426380.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy, Sluchátka Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 589,- Kč
1 529,- Kč
Detail
1 029,- Kč
948,- Kč
Detail
1 036,- Kč
945,- Kč
Detail
3 790,- Kč
2 538,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE Pins 3 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE Pins 3 Black
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

869,- Kč