Niceboy HIVE Joy 3 Black - 9% sleva

-9%
Niceboy HIVE Joy 3 Black
945 1 036 1229
945,- Kč

Původní cena: 1 036,- Kč


Hodnocení:


Niceboy HIVE Joy 3 Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE Joy 3 Black .

Zlevněné zboží

Vaše oblíbená sluchátka Niceboy přicházejí ve třetí generaci. Nyní si můžete vychutnat hudbu a ještě rychlejší přenos zvuku než dříve. Sluchátka se rychle připojují a nyní mají vlastní aplikaci Niceboy ION s vlastní řadou zajímavých funkcí. Díky vestavěnému mikrofonu můžete pomocí sluchátek přijímat hovory, a to vše, aniž byste museli vytáhnout mobil. ...Sluchátka podporují používání hlasových asistentů Siri a Google Assistant. Sluchátka nabízejí skutečně široký frekvenční rozsah, což znamená, že dokáží přehrávat zvuk v jakémkoli rozsahu mezi 20 Hz – 20 kHz. Sluchátka jednoduše připojte k mobilu a příště se znovu automaticky připojí. Balení obsahuje: Manuál;Nabíjecí kabel USB-C Bluetooth: Ano Typ baterie: Integrované Bluetooth profil: AVRCP;HFP;A2DP Citlivost (dB): 103.0 Kapacita baterie: 300 mAh Rádius (m): 10.0 Funkční vzdálenost (m): 10.0 Verze Bluetooth: Bluetooth 5.3 Provoz na baterie: Ano Konektor typu A: USB-C Typ: Bezdrátová sluchátka na uši Konstrukce: Uzavřené Délka kabelu: Bezdrátový Země původu: Čína Doba přehrávání (hodiny): 33.0 Doba nabíjení (hodiny): 2.0 Barva: Černá Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Mikrofon: Ano Aktivní odhlučnění: Ne Barva podle výrobce: Black

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426298.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy, Sluchátka Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 104,- Kč
Detail
953,- Kč
869,- Kč
Detail
1 029,- Kč
948,- Kč
Detail
21 290,- Kč
17 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE Joy 3 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE Joy 3 Black
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

945,- Kč