Niceboy HIVE Drops 3 Black - 9% sleva

-9%
Niceboy HIVE Drops 3 Black
756 829 2056
756,- Kč

Původní cena: 829,- Kč


Hodnocení:


Niceboy HIVE Drops 3 Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE Drops 3 Black .

Zlevněné zboží

Niceboy HIVE Drops 3 představují spolehlivá sluchátka. Mají vše, co od svých sluchátek vyžadujete - super zvuk pro poslech hudby, handsfree telefonování, rychlé nabíjení a velkou výdrž baterie. Niceboy HIVE Drops 3 nabízí skvělý a stabilní zvuk. To vše díky podpoře kodeku AAC pro bezztrátový přenos mezi sluchátky a telefonem a pokročilému Bluetooth 5.1.Sluchátka mají zabud...ovaný mikrofon, proto umožňují i bezproblémové handsfree telefonování. Nemusíte vybírat telefon, stačí se dotknout sluchátka a hovor tak přijmout či zamítnout.Díky vlastní aplikaci Niceboy ION získávají sluchátka další možnosti využití – například s funkcí ekvalizéru si na nich nastavíte dynamiku zvuku podle svého. Praktická je funkce, pomocí které můžete najít odložená/ztracená sluchátka. Pomocí aplikace také zjistíte, jak přesně je které sluchátko nabito.Kabel s rozšířeným USB-C konektorem zajistí rychlé a pohodlné nabíjení. Sluchátka podporují ovládání pomocí hlasových asistentů Siri a Google Assistant. V balení jsou tři velikosti nástavců do uší, které zajistí pohodlí každému uchu. Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro;Náhradní nástavce do uší;Manuál;USB kabel Výška (cm): 3.0 Typ: True Wireless In-Ear Verze Bluetooth: Bluetooth 5.1 Hmotnost (g): 38.0 Hloubka (cm): 4.0 Země původu: Čína Mikrofon: Ano Kompatibilita: Android;iOS Impedance: 16 Ohm Stupeň ochrany krytem (IP krytí): IPX4 Citlivost: 94 dB Citlivost (dB): 94.0 Doba přehrávání (hodiny): 5.0 Barva: Černá Barva podle výrobce: Black Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Šířka (cm): 7.0 Impedance (Ohm): 16.0

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426731.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy, Sluchátka Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 104,- Kč
Detail
1 029,- Kč
948,- Kč
Detail
1 036,- Kč
945,- Kč
Detail
1 390,- Kč
1 191,- Kč
Detail
2 341,- Kč
1 639,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE Drops 3 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE Drops 3 Black
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

756,- Kč