Niceboy HIVE Bones 3

Niceboy HIVE Bones 3
2 104 1 709 1125
2 104,- Kč

Původní cena: 1 709,- Kč


Hodnocení:


Niceboy HIVE Bones 3 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE Bones 3 .

Detailní informace

Bezdrátová sportovní sluchátka Niceboy HIVE Bones 3 vedou zvuk lícní kostí a ponechávají tak volné uši pro bezpečný poslech. To přijde vhod zejména při sportování na rušných místech, protože stále vnímáte zvuky okolního prostředí. Jsou vodotěsná, na jedno nabití hrají až 10 hodin. Můžete s nimi telefonovat a díky 16 GB interní paměti si hudbu můžete nahrát přímo do sluchátek a nebudete potřebovat telefon. • Lehká sportovní sluchátka, se kterými uslyšíte i zvuky z okolí Sluchátka mají ergonomický tvar a váží pouhých 25 gramů, takže o n...ich při běhu ani nevíte. Díky technologii bone conduction pro vedení zvuku přes lícní kost vám uši zůstávají nezakryté, takže můžete dál vnímat zvuky z okolí, což je velké plus pro vaši bezpečnost.• Nahrajte si písničky přímo do sluchátek a telefon nechte domaSluchátka mají integrovanou vlastní paměťovou kartu o velikosti 16 GB. To znamená, že si pomocí USB kabelu můžete přímo do nich nahrát hudbu či podcasty. Až půjdete běhat nebo na procházku se psem, telefon můžete nechat doma. Proto jsou to ideální sluchátka pro poslouchání hudby i při plavání. • Jsou odolná proti poškození, potu, prachu a můžete s nimi i plavat Sluchátka HIVE Bones 3 mají vysoký stupeň krytí IP68. To znamená, že odolají nárazům, nevnikne do nich prach, nevadí jim pot a hlavně s nimi můžete i do vody – jsou plně vodotěsná. • Hands-Free telefonní hovoryDíky zabudovanému mikrofonu ve sluchátkách není problém vyřizovat hovory. A nemusíte k tomu ani vytahovat telefon.• Podpora hlasových asistentů Sluchátka podporují ovládání pomocí hlasových asistentů Siri a Google Assistant.• Gamingový módSpeciální mód k okamžitému přenosu zvuku, vhodný pro sledování filmů či hraní her. Nehrozí nepříjemné prodlevy mezi obrazem a zvukem. • Spolehlivý přenos hudby ve vysoké kvalitěZvuk se z telefonu do sluchátek díky pokročilému Bluetooth 5.3 přenáší bez výpadků. A protože sluchátka podporují kodek AAC pro bezztrátový přenos, můžete si hudbu i filmy vychutnat v originální kvalitě. • Rychlé nabití a dlouhá výdrž baterie Sluchátka jsou plně nabitá za dvě hodiny, nabíjejí se praktickým USB kabelem s šikovným magnetickým konektorem. při sportu nebo kdekoliv jinde vás vydrží doprovázet až deset hodin. Impedance (Ohm) : 8.0 Balení obsahuje : Manuál Země původu : Čína Bluetooth : Ano Voděodolnost : Ano Nepromokavé : Ano Hmotnost (g) : 25.0 Typ : Open-Ear Provoz na baterie : Ano Citlivost (dB) : 86.0 Balení obsahuje : Nabíjecí kabel USB Barva : Modrá Konstrukce : Bone Conduction Konektor typu A : USB Napájení : Baterie Barva : Černá Mikrofon : Ano Napájení : USB Kompatibilita : Android Kompatibilita : iOS Balení obsahuje : Silicone Eartips Doba nabíjení (hodiny) : 2.0 Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Doba přehrávání (hodiny) : 10.0 Aktivní odhlučnění : Ne

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426410.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy, Sluchátka Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 029,- Kč
948,- Kč
Detail
1 036,- Kč
945,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE Bones 3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE Bones 3
Právě si prohlížíte...

2104,- Kč