Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mackie MC-150 - 11% sleva

-11%
Mackie MC-150

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mackie MC-150 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Mackie MC-150 .

Zlevněné zboží

Ať už monitorujete ve studiu, mixujete na svém notebooku – přesná a pevná sluchátka jsou základem. Sluchátka série MC, která vycházejí ze zkušeností při navrhování studiových monitorů Mackie, nabízejí jasnost a přesnost, jakou je Mackie známý mezi profesionály.Velké přesné 50 mm dynamické měniče poskytují frekvenční odezvu 15 Hz až 20 kHz pro rovnováhu a rozšířenou reprodukci basů. Měkce polstrovaný nastavitelný hlavový most a náušníky poskytují ergonomické přizpůsobení pro hodiny pohodlí a zároveň zajišťují optimální reprodukci nízkých frekven...cí a zvukovou izolaci. Skládací konstrukce umožňuje snadné skladování a kompaktní přenosnost při cestování. Odolný design MC-150 je vyroben tak, aby vydržel a splňoval požadavky zpěváků, hudebníků a inženýrů ve studiu nebo kdekoli. Sluchátka MC-150 jsou vhodná pro studiový monitoring, DJing a poslech hudby. Typ: Studio Konstrukce: Uzavřené Mikrofon: Ne Aktivní odhlučnění: Ne Impedance (Ohm): 33.0 Barva: Černá Citlivost (dB): 93.0 Citlivost: 93 dB Konektor typu A: TRS 6,3 mm Jack Male Frekvenční rozsah: 15 Hz - 20 kHz Délka kabelu: 3 m Země původu: Čína Bluetooth: Ne Provoz na baterie: Ne Hmotnost (g): 300.0 Balení obsahuje: Carrying Bag Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Detachable Cable Barva podle výrobce: Black Varianta: MC-150 Typ: Sluchátka na uši

Produkt je výrobek značky Mackie ,distribuovaný s EAN kódem 0663961054217.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Mackie, Zvuk Mackie, Zvukové komponenty Mackie, Sluchátka a náhlavní soupravy Mackie, Sluchátka Mackie.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 890,- Kč
Detail
2 341,- Kč
Detail
8 109,- Kč
Detail
9 057,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mackie MC-150 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mackie a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mackie najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mackie MC-150
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

1690,- Kč