Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LD Systems IE HP 2 Černá

LD Systems IE HP 2 Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LD Systems IE HP 2 Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným LD Systems IE HP 2 Černá .

Detailní informace

Dynamický driver přenáší harmonické frekvence bez zkreslení v rozmezí od 20 do 18 000 Hz. Optimalizovaný design sluchátka zajišťuje maximální potlačení okolního zvuku. Díky silikonově / pěnovému designu špuntů do uší, který je dodáván ve třech velikostech, nabízí IE HP 2 maximálně stínění a optimální komfort nošení téměř pro... každé ucho. Jeho nízká hmotnost pouze 16 gramů zaručuje pohodlné nošení, a to i po delší dobu. A pro ty, kteří se na pódiu hodně pohybují, nabízí odnímatelný (a vyměnitelný) 1,55 m kabel maximální svobodu pohybu. Po skončení výkonu je možné sluchátka do uší IE HP 2 bezpečně uložit v přiloženém transportním pouzdře, dokud je nebudete opět potřebovat. Mikrofon : Ne Typ : Ear hook Hmotnost (g) : 22.0 Země původu : Čína Délka kabelu : 1,55 m Barva podle výrobce : Černá Balení obsahuje : Silicon Tips Systém : Android/Apple Impedance (Ohm) : 32.0 Barva : Černá Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack In-Ear Monitoring : Ano Aktivní odhlučnění : Ne Frekvenční rozsah : 20 Hz - 18 kHz Balení obsahuje : Kufr Konstrukce : Uzavřené

Produkt je výrobek značky Ld Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4049521432804.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ld Systems, Zvuk Ld Systems, Zvukové komponenty Ld Systems, Sluchátka a náhlavní soupravy Ld Systems, Sluchátka Ld Systems.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

17 790,- Kč
Detail
25 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LD Systems IE HP 2 Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ld Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ld Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LD Systems IE HP 2 Černá
Právě si prohlížíte...

1969,- Kč