Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LAMAX NoiseComfort ANC

LAMAX NoiseComfort ANC

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LAMAX NoiseComfort ANC z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným LAMAX NoiseComfort ANC .

Detailní informace

Slyšíš to? Tvoje hudba a jinak nic. Ať letíš přes všechny kontinenty, jedeš busem nebo potřebuješ z uší vymazat kolegy v openspacu, nasaď si LAMAX NoiseComfort ANC a prostě vypni. Naše první Bluetooth sluchátka s aktivním potlačením hluku ve vteřině ztlumí okolní svět a dají ti klid na práci a oblíbený playlist. S výdrží až 50 hodin ti budou dělat parťáka i na dlouhém výletu a díky odolné konstrukci a tvrdému pouzdru se o ně nemusíš bát ani v tašce. Vychutnej si nadupané basy v každém songu bez ohledu na to, kde posloucháš!LAMAX NoiseComfort AN...C promění stiskem tlačítka rušnou ulici na oázu klidu. Sluchátka přes mikrofony neustále poslouchají okolní zvuky a inteligentní procesor ihned vytváří jejich opačný tón, který nechtěný hluk vyruší, takže k tvým uším už se nedostanou. To oceníš hned dvakrát – nejenže si song maximálně vychutnáš, ale taky pošetříš svůj sluch, protože nemusíš dávat volume na max. I se zapnutým ANC bude tvoje hudba znít skvěle – prvotřídní zvuk posilují moderní kodeky AAC a SBC a výsledek prostě musíš slyšet. Typ: Bezdrátová sluchátka na uši Mikrofon: Ano Aktivní odhlučnění: Ano Barva: Černá Kompatibilita: Android Kompatibilita: iOS Konektor typu A: USB-C Konektor typu A: 3,5 mm Jack Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Rádius (m): 15.0 Doba přehrávání (hodiny): 50.0 Verze Bluetooth: Bluetooth 5.0 Bluetooth: Ano Bluetooth profil: HFP Bluetooth profil: HSP Bluetooth profil: A2DP Bluetooth profil: AVRCP Kapacita baterie: 1050 mAh Ovládání hlasem: Ano Hmotnost (g): 260.0 Balení obsahuje: Travel Case Balení obsahuje: Kabel USB-C Balení obsahuje: Audio kábl Balení obsahuje: Quality Dual Prong Airline Adapter Balení obsahuje: Manuál Země původu: Čína Konstrukce: Uzavřené

Produkt je výrobek značky Lamax ,distribuovaný s EAN kódem 8594175354423.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lamax, Zvuk Lamax, Zvukové komponenty Lamax, Sluchátka a náhlavní soupravy Lamax, Sluchátka Lamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

822,- Kč
Detail
5 599,- Kč
5 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LAMAX NoiseComfort ANC a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LAMAX NoiseComfort ANC
Právě si prohlížíte...

2090,- Kč