LAMAX Muse2

LAMAX Muse2
931 964 1670
931,- Kč

Původní cena: 964,- Kč


Hodnocení:


LAMAX Muse2 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným LAMAX Muse2 .

Detailní informace

S druhou generací sluchátek LAMAX se můžeš soustředit i relaxovat, kdykoli se ti zachce. Muse2 drží pohodlný over-ear design, ale oproti předchůdcům, posouvají hudební zážitek o level výše.Užívej si až 35 hodin nepřerušeného poslechu - ať už děláš snídaně nebo pracuješ na novém projektu. S vylepšeným dosahem a stabilním Bluetooth 5.0 už se nepotřebuješ natahovat po telefonu. Hovor zvedne pohodlně na sluchátkách.LAMAX Muse2 jsou tu pro tebe díky kvalitnímu provedení a maximálnímu pohodlí od soumraku do úsvitu. Nenech se rušit když to potřebuješ.... Adaptér součástí : Ne Bluetooth : Ano Balení obsahuje : Manuál Mikrofon : Ano Provoz na baterie : Ano Konstrukce : Uzavřené Balení obsahuje : Micro USB kabel Balení obsahuje : Sluchátka Balení obsahuje : Audio kabel Barva : Černá Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Doba přehrávání (hodiny) : 35.0 Hmotnost (g) : 380.0 Typ : Bezdrátová sluchátka na uši Země původu : Čína Aktivní odhlučnění : Ne Typ baterie : Integrované

Produkt je výrobek značky Lamax ,distribuovaný s EAN kódem 8594175355666.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lamax, Zvuk Lamax, Zvukové komponenty Lamax, Sluchátka a náhlavní soupravy Lamax, Sluchátka Lamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 305,- Kč
Detail
1 437,- Kč
1 199,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LAMAX Muse2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LAMAX Muse2
Právě si prohlížíte...

931,- Kč