Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jlab Go Air Sport Neon Yellow

Jlab Go Air Sport Neon Yellow

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jlab Go Air Sport Neon Yellow z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Jlab Go Air Sport Neon Yellow .

Detailní informace

GO Air Sport nabízí 8+ hodin přehrávání na každé sluchátko a 24+ hodin navíc z nabíjecího pouzdra (celkem 32+ hodin). Vložte je do pouzdra a použijte integrovaný USB kabel k nabití pouzdra spolu se sluchátky. Krytí IP55 odolá potu a špíně, takže můžete spokojeně běhat, cvičit v posilovně a podobně. Ergonomický háček na uši sedne i na ty nejmenší uši a zůstane bezpečně a pohodlně na sv&e...acute;m místě. Vyzkoušejte všechny velikosti gelových nástavců, abyste je bezpečně upevnili v uších. Používejte sluchátka buď každé samostatně, nebo obě spolu. Vestavěný mikrofon MEMS v každém sluchátku zajišťuje jasné hovory. Jen několika klepnutími pomocí dotykových senzorů si můžete vybrat preferovaný zvukový režim: JLab Signature, Balanced a Bass Boost – bez aplikace. Vychutnejte si ovládání hlasitosti a skladeb, stejně jako přehrávání/pozastavení, přijímání hovorů a aktivaci inteligentního asistenta pomocí funkcí dotykového ovládání. Typ: True Wireless In-Ear Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ano Barva: Žlutá Citlivost (dB): 103.0 Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Konektor typu A: USB Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Délka kabelu: Bezdrátový Doba přehrávání (hodiny): 8.0 Doba nabíjení (hodiny): 2.2 Bezdrátové nabíjení: Ne Mikrofonní vstup: Ne Impedance (Ohm): 16.0 Citlivost: 103 dB Impedance: 16 Ohm Stupeň ochrany krytem (IP krytí): IP55 Typ reproduktoru: Dynamický Voděodolnost: Ano Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ano Konstrukce: Uzavřené Verze Bluetooth: Bluetooth 5.1 Rádius (m): 9.0 Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro Balení obsahuje: Silicone Eartips Hmotnost (g): 6.2 Barva podle výrobce: Neon Yellow Napájení: Baterie Napájení: USB Země původu: Čína : Li

Produkt je výrobek značky Jlab ,distribuovaný s EAN kódem 0812887019736.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Jlab, Zvuk Jlab, Zvukové komponenty Jlab, Sluchátka a náhlavní soupravy Jlab, Sluchátka Jlab.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Yellow
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 029,- Kč
Detail
1 414,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jlab Go Air Sport Neon Yellow a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jlab a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jlab najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jlab Go Air Sport Neon Yellow
Právě si prohlížíte...

999,- Kč