Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

JBL W200TWSBK Black - 25% sleva

-25%
JBL W200TWSBK Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


JBL W200TWSBK Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným JBL W200TWSBK Black .

Zlevněné zboží

Zesílte svou rutinu zvukem, který máte rádi! Získejte výkonný, hluboký basový zvuk JBL a veškerou svobodu opravdu bezdrátového připojení až na 20 hodin s JBL Wave 200TWS. Vezměte si svůj svět se sebou. Jediným dotykem na sluchátka spravujete hovory a hudbu a spojíte se s hlasovým asistentem. A s duálním připojením můžete použít kterékoli sluchátko a ušetřit tak výdrž bater...ie. Ultralehké a pohodlné, díky svému ergonomickému tvaru, JBL Wave 200TWS jsou zábavné a připravené k použití. Typ: True Wireless In-Ear Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ano Barva: Černá Citlivost (dB): 108.0 Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Kompatibilita: Windows Kompatibilita: macOS Konektor typu A: USB-C Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Doba přehrávání (hodiny): 5.0 Doba nabíjení (hodiny): 2.0 Bezdrátové nabíjení: Ne Impedance (Ohm): 16.0 Maximální akustický tlak (SPL): 93 dB Voděodolnost: Ne Provoz na baterie: Ano Kapacita baterie: 500 mAh Verze Bluetooth: Bluetooth 5.0 Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro Balení obsahuje: Kabel USB-C Balení obsahuje: Earplugs Balení obsahuje: Manuál Hmotnost (g): 47.5 Barva podle výrobce: Black Napájení: Baterie Země původu: Čína Konstrukce: Uzavřené

Produkt je výrobek značky Jbl ,distribuovaný s EAN kódem 6925281988424.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Jbl, Zvuk Jbl, Zvukové komponenty Jbl, Sluchátka a náhlavní soupravy Jbl, Sluchátka Jbl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 490,- Kč
1 419,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

JBL W200TWSBK Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jbl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jbl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JBL W200TWSBK Black
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

1499,- Kč