Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Intezze CLIQ Gunmetal

Intezze CLIQ Gunmetal

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Intezze CLIQ Gunmetal z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Intezze CLIQ Gunmetal .

Detailní informace

Intezze CLIQ nabízejí pevné kovové pouzdro, nový čip Qualcomm 3040, nejmodernější přenos Bluetooth 5.2, kodeky SBC/AAC/aptX. Sluchátka Intezze CLIQ jsou jako dělaná pro všechny, kteří často telefonují. Mají čtveřici mikrofonů s potlačením okolního hluku Qualcomm cVc a dotykové ovládání včetně hlasitosti.Kovové pouzdro sluchátka nejen stoprocentně ochrání v každé situaci, ale auto...maticky jim také doplní energii v případě potřeby. Základní výdrž sluchátek na úrovni osmi hodin se tím prodlouží až na celkových 40 hodin poslechu bez použití zásuvky. Typ: True Wireless In-Ear Barva: Černá Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Mikrofon: Ano Konektor typu A: USB C Citlivost (dB): 115.0 Impedance (Ohm): 32.0 Kompatibilní s: Android Kompatibilní s: iOS Voděodolnost: IPX4 Barva podle výrobce: Gunmetal Bezdrátové nabíjení: Ne Doba přehrávání (hodiny): 8.0 Hmotnost (g): 70.0 Adaptér součástí: Ne Napájení: USB-C Země původu: Čína Provoz na baterie: Ano MP3 / linkový vstup: Ne Aktivní odhlučnění: Ne Nepromokavé: Ano Balení obsahuje: Špunty do uší : 20210304.0 Konstrukce: Uzavřené

Produkt je výrobek značky Intezze ,distribuovaný s EAN kódem 8594193720620.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Intezze, Zvuk Intezze, Zvukové komponenty Intezze, Sluchátka a náhlavní soupravy Intezze, Sluchátka Intezze.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Intezze CLIQ Gunmetal a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Intezze a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Intezze najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Intezze CLIQ Gunmetal
Právě si prohlížíte...

1890,- Kč