Huawei Freebuds 3i Bílá - 7% sleva

-7%
Huawei Freebuds 3i Bílá
2 585 2 790 1440
2 585,- Kč

Původní cena: 2 790,- Kč


Hodnocení:


Huawei Freebuds 3i Bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Huawei Freebuds 3i Bílá .

Zlevněné zboží

Díky ergonomickému kuželovitému tvaru jsou nová sluchátka nejen mimořádně pohodlná, ale navíc přinášejí i výborný zvuk. Spáruj je s pružnými silikonovými násadkami, které jsou dodávány ve 4 různých velikostech pro pohodlné a bezpečné nošení. Jsou zárukou lepšího tvaru, kvalitnějšího utěsnění a perfektního zvuku. Zatím...co mikrofon směřující ven detekuje okolní hluk a aktivně jej redukuje, mikrofon směřující dovnitř potlačuje zbytky šumu v uších. HUAWEI FreeBuds 3i dokonale pohlcují okolní hluk, pro vysoce kvalitní zvuk kdykoli a kdekoli. HUAWEI FreeBuds 3i vytváří ideální podmínky pro poslech tvé oblíbené hudby. Dokáží snížit úroveň okolního hluku až o 32 dB. Poslouchej hudbu s dokonale vykreslenými tóny, vychutnej si vzrušující zvukové efekty oblíbeného filmu a užij si relax se svými oblíbenými interprety. HUAWEI FreeBuds 3i přichází se dvěma mikrofony směřujícími ven, které přesně zachytí tvůj hlas a odstraní z něj okolní šum. Třetí mikrofon směřující dovnitř přijímá hlas přímo v uších, aby se ještě více zvýšila kvalita hovoru. Všechno, co říkáš, je dokonale jasné bez ohledu na okolní zvuky. S vysoce citlivou membránou vyladěnou tak, aby poskytovala autentický a vyvážený zvuk a 10 milimetrovými dynamickými ovladači pro silné basy, budeš cítit brilantnost každého tónu. Spáruj HUAWEI FreeBuds 3i automaticky přes vyskakovací okno, které se objeví, když je otevřeno nabíjecí pouzdro. Svou oblíbenou hudbu si tak můžeš začít užívat okamžitě. Stav baterie je viditelný i při párování. Díky vestavěným kapacitním senzorům na obou stranách představují HUAWEI FreeBuds 3i pohodlné ovládání pouhým poklepáním po sluchátku. Je přesné a ignoruje neúmyslné doteky. Přehrávání se zastaví, když jsou sluchátka ven z uší a obnoví se po jejich umístění zpět. HUAWEI FreeBuds 3i jsou v souladu s každým tvým krokem. Sluchátka vydrží na jedno nabití přehrávat zvuk až 3,5 hodiny. Pokud je používáš spolu s nabíjecím pouzdrem, postarají se o více než 14,5 hodiny poslechu tvé oblíbené hudby. Kapacita baterie : 410 mAh Napájení : USB a baterie Konektor typu A : USB C Bezdrátové nabíjení : Ne Barva : Bílá Balení obsahuje : Silicone Eartips Verze Bluetooth : Bluetooth 5.0 Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Barva podle výrobce : Bílá Nepromokavé : Ano Provoz na baterie : Ano Mikrofon : Ano Rádius (m) : 10.0 Aktivní odhlučnění : Ano Stupeň ochrany krytem (IP krytí) : IPX4 Kompatibilita : iOS Doba přehrávání (hodiny) : 3.5 Šířka (cm) : 3.5 Kompatibilita : Android Hloubka (cm) : 2.9 Balení obsahuje : Manuál Výška (cm) : 8.0 Konstrukce : Uzavřené Typ : True Wireless In-Ear Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Huawei ,distribuovaný s EAN kódem 6901443398188.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Huawei, Zvuk Huawei, Zvukové komponenty Huawei, Sluchátka a náhlavní soupravy Huawei, Sluchátka Huawei.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 496,- Kč
Detail
4 890,- Kč
3 430,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Huawei Freebuds 3i Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Huawei a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Huawei najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Huawei Freebuds 3i Bílá
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

2585,- Kč