Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Happy Plugs Hope Leopard - 34% sleva

-34%
Happy Plugs Hope Leopard

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Happy Plugs Hope Leopard z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Happy Plugs Hope Leopard .

Zlevněné zboží

Bezdrátová sluchátka Hope přicházejí s antimikrobiálním stíněním Biomaster, což je neuvěřitelně účinný způsob, jak zastavit růst škodlivých bakterií až na 99,99%. Happy Plugs Hope poskytují 6 hodin bezdrátové výdrže baterie na jedno nabití a celkem 30 hodin s úložným a nabíjecím pouzdrem. 10-minutové rychlé nabíjení vám poskytne dalších 4...5 minut používání. S dvojitými mikrofony na každém sluchátku a technologií ENC (Environmental Noise Cancelation) poskytují Hope skvělý zážitek z videohovorů a hlasových hovorů. Uši mají mnohé tvary a velikosti, proto přidaly extra pár návleků, aby dokonale sedly. Typ: True Wireless In-Ear Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ano Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Kompatibilita: Windows Kompatibilita: Mac OS Konektor typu A: USB C Frekvenční rozsah: 20 Hz -20 kHz Doba přehrávání (hodiny): 6.0 Doba nabíjení (hodiny): 1.8 Impedance (Ohm): 16.0 Citlivost: 107 dB Provoz na baterie: Ano Kapacita baterie: 600 mAh Výška (cm): 4.9 Šířka (cm): 6.5 Hloubka (cm): 2.5 Podporované formáty: SBC Podporované formáty: AAC Konstrukce: Uzavřené Verze Bluetooth: Bluetooth 5.2 Balení obsahuje: Silicone Eartips Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB-C Hmotnost (g): 48.0 Napájení: USB a baterie Země původu: Čína : Li Barva podle výrobce: Leopard

Produkt je výrobek značky Happy Plugs ,distribuovaný s EAN kódem 7350116012347.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Happy Plugs, Zvuk Happy Plugs, Zvukové komponenty Happy Plugs, Sluchátka a náhlavní soupravy Happy Plugs, Sluchátka Happy Plugs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

28 990,- Kč
28 090,- Kč
Detail
1 889,- Kč
1 771,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Happy Plugs Hope Leopard a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Happy Plugs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Happy Plugs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Happy Plugs Hope Leopard
Právě si prohlížíte... - 34% sleva

980,- Kč