Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Focal Listen Professional

Focal Listen Professional

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Focal Listen Professional z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Focal Listen Professional .

Detailní informace

Uzavřená cirkumaurální sluchátka, která jsou základním doplňkem pro hudební producenty – jejich tonální rovnováha a přesnost z hlediska zvukového spektra je činí ideálním nástrojem pro hodnocení kvality zvuku. Jejich měniče jsou vybaveny zavěšením ze 100% Mylaru, zatímco jejich centrální kopule se skládá ze slitiny Mylaru a titania, aby zaručily větší tuhost a rozšířenou frekvenční odezvu na horním konci zvukového spektra. Díky tomu je pohyblivá část extrémně lehká, což umožňuje, aby měnič překročil hranici 40 kHz bez jakýchkoli rušivých elemen...tů.Reprodukce basových a subbasových registrů kombinuje co nejnižší frekvenci ladění a extrémně nízké zkreslení (0,3% při 1kHz – 100dB). Velikost náušníků nabízí objem, který umožňuje dosáhnout velké tonální rovnováhy. Mikrovláknový materiál poskytuje lineárnější basovou odezvu, která poskytuje lepší akustický výkon, zatímco akustická tkanina, která se nachází blíže měniči, nabízí vysokou absorpci a lineárnost v registru 3-9 kHz.Sluchátka jsou také vybavena čelenkou s jedinečným designem, který zaručuje pohodlí a trvanlivost. Její křivka zůstává konzistentní bez ohledu na tvar nebo velikost hlavy uživatele. Kombinace s vrstvou silikonu pod čelenkou zajišťuje, že hmotnost sluchátek na hlavě je rovnoměrně rozložena a tak zabraňuje, aby uživatel pocítil jakýkoli tlak, což může být během dlouhých pracovních dnů velmi nepříjemné. Horizontální a vertikální otáčení náušníků je možné díky kloubu, který je integrován do každého z nich. Náušníky mají také černý strukturovaný kryt, který je odolný vůči nárazům a poškrábání.Sluchátka jsou dodávána s pevným přenosným pouzdrem s tepelně tvarovanou konstrukcí ve tvaru sluchátek, dvěma OFC měděnými kabely 24AWG s velmi nízkým odporem, spirálovým 5m kabelem pro domácí použití, 1,2m dlouhým kabelem s 3,5mm stereo konektorem, a a 6,35 mm jackovými adaptéry. Impedance: 32 Ohm Země původu: Čína Délka kabelu: 5 m Frekvenční rozsah: 5 Hz - 22 kHz Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack Citlivost: 122 dB Barva: Černá Barva: Červená Balení obsahuje: Adaptér Impedance (Ohm): 32.0 Varianta: Listen Professional Mikrofon: Ano Typ: Studio Barva podle výrobce: Černá Barva podle výrobce: Červená Balení obsahuje: Kabel Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Balení obsahuje: Sluchátka Provoz na baterie: Ne Konstrukce: Uzavřené Aktivní odhlučnění: Ne Typ: Sluchátka na uši Maximální akustický tlak (SPL): 122 dB Hmotnost (g): 280.0 Bluetooth: Ne

Produkt je výrobek značky Focal ,distribuovaný s EAN kódem 3544056725045.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Focal, Zvuk Focal, Zvukové komponenty Focal, Sluchátka a náhlavní soupravy Focal, Sluchátka Focal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 989,- Kč
Detail

Focal Solo6

Black Red / MDF / Focal
31 390,- Kč
Detail
15 590,- Kč
Detail
11 290,- Kč
Detail

Focal Solo6 SET

Red Black / MDF / Focal
55 911,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Focal Listen Professional a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Focal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Focal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Focal Listen Professional
Právě si prohlížíte...

5790,- Kč