Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dell Pro Wireless Headset WL5022 520-AATM

Dell Pro Wireless Headset WL5022 520-AATM

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dell Pro Wireless Headset WL5022 520-AATM z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Dell Pro Wireless Headset WL5022 520-AATM .

Detailní informace

Užijte si poslech hudby bez zamotaných kabelů. Tato bezdrátová sluchátka Dell mají náušníky v žádaném provedení, zakryjí dostatečně ucho, ale stále jsou poměrně kompaktní. Jejich otevřená konstrukce zaručí dokonalý zvuk v nádherně znějícím podání. Na mušli je sklopný mikrofon. Hlasitost u hudby či videí lze regulovat pomocí ovládacího kolečka. S těmito... sluchátky také snadno přijmete hovor. Sluchátka si budete moci přesně nasadit díky otočné mušli. Na plné nabití je budete moci používat až 15 h. Bezdrátová sluchátka Dell jsou sestrojena pro platformu PC.
Velmi solidní redukce šumu pro poslech čistých tónů Bezdrátová sluchátka Dell nabízí možnost otočit mušle dle potřeby Integrovaná tlačítka pro ovládání hlasitosti Způsob připojení sluchátek: USB Type-A a Bluetooth s donglem Váha je 150 g
Aktivní odhlučnění : Ano Provoz na baterie : Ano Výdrž baterie : 15 h Konstrukce : Otevřené Barva : Černá Konektor typu A : USB A Citlivost (dB) : 85.0 Balení obsahuje : Nabíjecí kabel USB Balení obsahuje : USB Receiver Ovládání : Hlasitost Série : Pro Doba přehrávání (hodiny) : 15.0 Hmotnost (g) : 130.0 Země původu : Čína Směrová charakteristika : Všesměrová Balení obsahuje : Manuál Napájení : Baterie Doba nabíjení (hodiny) : 1.5

Produkt je výrobek značky Dell ,distribuovaný s EAN kódem 5397184514030.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Dell, Zvuk Dell, Zvukové komponenty Dell, Sluchátka a náhlavní soupravy Dell, Sluchátka Dell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 414,- Kč
Detail
733,- Kč
687,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dell Pro Wireless Headset WL5022 520-AATM a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dell Pro Wireless Headset WL5022 520-AATM
Právě si prohlížíte...

5399,- Kč