DDRUM DDSCH Černá

DDRUM DDSCH Černá
2 768 2 824 751
2 768,- Kč

Původní cena: 2 824,- Kč


Hodnocení:


DDRUM DDSCH Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným DDRUM DDSCH Černá .

Detailní informace

Uzavřená sluchátka DDRUM Studio Class vyhovují potřebám bubeníků pro vynikající útlum Db a věrnost studiové kvality v neuvěřitelně pohodlném designu. Zatímco jiné izolační sluchátka mohou poskytovat ochranu před škodlivými úrovněmi zvuku a schopností přehrávání zvuku, sluchátka DDRUM Studio Class posouvají tento výkon na novou úroveň. Tyto profesionální sluch...átka využívají neuvěřitelně pohodlné mušle, ve kterých jsou umístěny 40 mm měniče a produkují vysoce přesný zvuk. Tato sluchátka také poskytují neuvěřitelných 36,7 dB pasivní zvukové izolace. Ať už jsou vaše profesionální izolovaná sluchátka jakékoliv, sluchátka DDRUM Studio Class by měly být vaší první volbou. Barva podle výrobce : Černá Citlivost : 114 dB Typ : Sluchátka na uši Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Hmotnost (g) : 326.0 Balení obsahuje : Manuál Země původu : USA Varianta : Pro bubeníky Barva : Černá Balení obsahuje : Přenosné pouzdro Balení obsahuje : Audio kabel

Produkt je výrobek značky Ddrum ,distribuovaný s EAN kódem 0810036853088.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ddrum, Zvuk Ddrum, Zvukové komponenty Ddrum, Sluchátka a náhlavní soupravy Ddrum, Sluchátka Ddrum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DDRUM DDSCH Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ddrum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ddrum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DDRUM DDSCH Černá
Právě si prohlížíte...

2768,- Kč