Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Creative Outlier Air V3 Zelená

Creative Outlier Air V3 Zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Creative Outlier Air V3 Zelená z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Creative Outlier Air V3 Zelená .

Detailní informace

Creative Outlier Air V3, posílené tak, aby vydržely až 40 hodin celkového času přehrávání s 10 hodinami výdrže baterie na jedno nabití, jsou na vrcholu série z hlediska výkonu baterie. Nejnovější funkce Noise Control, přizpůsobitelná dotyková ovládací tlačítka a čtyři mikrofony pro čistotu hovorů, vše navrženo pro ten nejlepší skutečný bezdrátový zážitek.Creative Outlier Air V3, ...poháněné 6 mm měniči z biocelulózy a vylepšené technologií Bluetooth® 5.2, jsou certifikovány jako voděodolné s hodnocením IPX5, takže si můžete vychutnat pohlcující zvuk kdekoli vás život zavede.Nechte do sluchátek vniknout dostatek zvuků okolního světa a ovládejte, kolik okolního zvuku propustíte pomocí režimu Ambient Mode. Plně nastavitelné pomocí modulu Noise Control v aplikaci Creative, mějte přehled o tom, co se děje kolem vás, zvláště když jste venku. Ať už jedete do práce na kole, kráčíte po rušné ulici nebo si povídáte s baristou, udělejte tak, aniž byste si museli sundat sluchátka – aktivujte je dvojitým klepnutím!Buďte nezastavitelní s Creative Outlier Air V3. Sluchátka vydrží na jedno nabití až 10 hodin – a až 40 hodin spolu s nabíjecím pouzdrem. Nabíjecí pouzdro také podporuje bezdrátové nabíjení a je kompatibilní s Qi, takže jej můžete umístit na svou stávající nabíjecí podložku a nabít jej nebo jej zapojit do kabelu USB-C a nabíjet jako obvykle.Ne jeden, ale celkem čtyři mikrofony! Creative Outlier Air V3 obsahuje dva mikrofony na každé sluchátko pro lepší snímání hlasu, takže budete pro ostatní znít čistěji. Zejména během pracovních hovorů komunikujte jasně, aniž byste museli zvyšovat hlas.Intuitivní dotykové ovládací prvky na Creative Outlier Air V3 jsou navrženy pro pohodlné používání, i když jste na cestách. Dotykové senzory intuitivně reagují na vaše příkazová klepnutí, takže můžete bez námahy spravovat přehrávání médií a hovory, aniž byste museli sahat po telefonu. Doba přehrávání (hodiny): 10.0 Stupeň ochrany krytem (IP krytí): IPX5 Aktivní odhlučnění: Ano Speciální vlastnosti: Ovladatelné hlasem Mikrofon: Ano Typ: True Wireless In-Ear Podporované formáty: AAC Verze Bluetooth: Bluetooth 5.2 Bezdrátové nabíjení: Ano Balení obsahuje: Špunty do uší Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Kompatibilita: macOS Kompatibilita: Windows Balení obsahuje: USB-C - USB-A Cable Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro Balení obsahuje: Manuál Země původu: Čína Frekvenční odezva mikrofonu: 100 Hz - 10 kHz Citlivost: -42 dB Bluetooth profil: HFP Bluetooth profil: A2DP Bluetooth profil: AVRCP Podporované formáty: SBC Kapacita baterie: 450 mAh Provoz na baterie: Ano Konektor typu A: USB C Hmotnost (g): 69.8 Doba nabíjení (hodiny): 2.0 Nepromokavé: Ne Voděodolnost: Ano Rádius (m): 10.0 Ovládání hlasem: Ano Barva: Zelená Barva podle výrobce: Zelená

Produkt je výrobek značky Creative ,distribuovaný s EAN kódem 5390660194818.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Creative, Zvuk Creative, Zvukové komponenty Creative, Sluchátka a náhlavní soupravy Creative, Sluchátka Creative.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Green
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Creative Outlier Air V3 Zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Creative a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Creative najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Creative Outlier Air V3 Zelená
Právě si prohlížíte...

1390,- Kč