Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cowon CT5 Černá - 15% sleva

-15%
Cowon CT5 Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cowon CT5 Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cowon CT5 Černá .

Zlevněné zboží

Bezdrátová Bluetooth sluchátka společnosti Cowon. Sluchátka bez použití kabelů přinášejí maximální pohodlí a svobodu pohybu při používání. Představují ideální volbu pro každodenní využití a jsou vhodné i pro sportovní aktivity. Zabezpečují podrobný a vyvážený stereo přenos zvuku s odděleným levým a pravým kanálem pro vynikající aud...io zážitek. Zvukový charakter je zabezpečený vyspělými technologiemi společnosti Cowon. COWON CT5 nabízejí spolehlivý přenos díky keramické anténě, která poskytuje vynikající spojení obou sluchátek a Bluetooth zařízení. Stabilní spojení je zajištěno v jakémkoli prostoru - v otevřeném prostoru až do 40 metrů. Oproti běžným Bluetooth sluchátkům CT5 disponují 2 x mikrofonem a dvěma kanály při telefonických hovorech. To umožňuje přiblížit mikrofon jednoho ze sluchátek k ústům v hlučném prostředí. Díky dvěma mikrofonem je možné používat sluchátka při telefonických hovorech i v režimu Single i prostřednictvím obou sluchátek. Mikrofony jsou vybaveny redukci šumu a eliminováním ozvěny pro jasný přenos hlasu. Zvukový signál navíc upozorňuje na příchozí hovor. Sluchátka umožňují používání v režimu Single - 1 sluchátko (levé nebo pravé) což přináší více než 24 hodin přehrávání při plně nabité baterii. Režim Single je vhodný při poslechu podcastů a audio knih. CT5 s certifikátem IPX4 jsou odolné vůči vodě a tím jsou ideální při outdoor aktivitách (sníh, déšť) a sportu (pot, vlhkost). Dodávané jsou s magnetickým nabíjecím pouzdrem, které chrání sluchátka před ztrátou. Pouzdro zajišťuje automatické dobíjení baterie sluchátek. Elegantní sluchátka jsou vybavena LED podsvícením multifunkčních tlačítek, které doplňuje stylový design. Typ: True Wireless In-Ear Země původu: Čína Provoz na baterie: Ano Barva podle výrobce: Černá Barva: Černá Konektor typu A: USB Micro Konstrukce: Uzavřené Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ano Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Nabíjecí kabel Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro Balení obsahuje: Earplugs

Produkt je výrobek značky Cowon ,distribuovaný s EAN kódem 8809290183569.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cowon, Zvuk Cowon, Zvukové komponenty Cowon, Sluchátka a náhlavní soupravy Cowon, Sluchátka Cowon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 819,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cowon CT5 Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cowon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cowon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cowon CT5 Černá
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

1690,- Kč