Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer BH470NC Černá

Behringer BH470NC Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer BH470NC Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer BH470NC Černá .

Detailní informace

Tyto audiofilská sluchátka poskytují basy s vysokým rozlišením a super průhledné výšky v širokém dynamickém rozsahu. Model BH470NC splňuje vaše potřeby, abyste si mohli v klidu složit své vlastní melodie, ať jste kdekoli - za cenu, která je velmi příjemná pro každý rozpočet! Model BH470NC je dodáván se zabudovaným zvukovým kodekem aptX ™ od společnosti Qualcomm pro extrémně... nízkou latenci, která zlepšuje sledování filmů a hraní her. Bezpečný hlavový most a ultralehký design modelu BH470NC umožňují ponechat si je při práci ve studiu, chatě nebo hraní delší dobu, aniž jste cítili na hlavě nějakou váhu. Měkké náušníky z ušlechtilé proteinové paměťové pěny poskytují trvalé pohodlí a pokročilé aktivní potlačení hluku ho ještě vylepšuje. Typ: Bezdrátová sluchátka na uši Konstrukce: Uzavřené Mikrofon: Ano Aktivní odhlučnění: Ano Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Doba přehrávání (hodiny): 30.0 Doba nabíjení (hodiny): 2.0 Maximální akustický tlak (SPL): 110 dB Maximální akustický tlak - SPL (dB): 110.0 Adaptér součástí: Ano Provoz na baterie: Ano Hmotnost (g): 300.0 Bluetooth: Ano Impedance: 32 Ohm Země původu: Čína Napájení: USB Barva podle výrobce: Černá Balení obsahuje: Redukce 6,3 mm Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB Balení obsahuje: AUX Cable

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653120777.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Behringer, Zvuk Behringer, Zvukové komponenty Behringer, Sluchátka a náhlavní soupravy Behringer, Sluchátka Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 890,- Kč
9 349,- Kč
Detail
4 112,- Kč
Detail
3 219,- Kč
Detail
525,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer BH470NC Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer BH470NC Černá
Právě si prohlížíte...

1490,- Kč