Audio-Technica ATH-M50XBT2DS Blue

Audio-Technica ATH-M50XBT2DS Blue
5 669 5 129 1046
5 669,- Kč

Původní cena: 5 129,- Kč


Hodnocení:


Audio-Technica ATH-M50XBT2DS Blue z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Audio-Technica ATH-M50XBT2DS Blue .

Detailní informace

ATH-M50xBT2 je druhá generace kritiky oceňovaných bezdrátových sluchátek na uši série M. Tato sluchátka jsou vybavena 45 mm velkopropustnými měniči v bezdrátovém provedení, takže posluchači si budou moci vychutnat stejnou zvukovou charakteristiku legendárních studiových sluchátek ATH-. S touto aktualizací Audio-Technica také představila několik výrazných vylepšení, jako například vylepšené snímání hlasu pro lepší kvalitu hovoru, aktualizované připojení USB-C a režim vícebodového párování.Ať už tedy hledáte vysoce kvalitní zvuk pro dojíždění do ...práce, nastavení konferenčního hovoru nebo jen relaxujete a užíváte si hudbu, sluchátka ATH-M50xBT2 vám umožní bezdrátový přenos, kdykoli to budete potřebovat.Sluchátka ATH-M50xBT2 staví na uznávané zvukové charakteristice ATH-M50x a využívají bezdrátovou technologii Bluetooth – nabízejí stejný zvuk studiové kvality v bezdrátovém balení. Měniče s velkou clonou poskytují hluboké a přesné basy pro pohlcující zážitek z poslechu, zatímco pokročilý zvukový DAC převodník AK4331 a specializovaný interní sluchátkový zesilovač poskytují vynikající čistý, vysoce věrný zvuk.Sluchátka ATH-M50xBT2 jsou vybavena duálními mikrofony a technologií formování paprsku, což poskytuje lepší snímání vokálů a zajišťuje křišťálově čistou kvalitu hovorů. Kromě toho mohou uživatelé pohodlně ztlumit zvuk stisknutím tlačítka nebo získat přístup k vestavěnému hlasovému asistentovi Amazon Alexa, jakož i Google Assistant a Siri.Tato sluchátka mají výdrž baterie až 50 hodin při nepřetržitém plném nabití, přičemž při 10minutovém rychlém nabití přes připojení USB-C lze používat až 3 hodiny, což z nich činí jedny z nejdéle fungujících bezdrátových sluchátek.Funkce vícebodového párování umožňuje uživatelům zůstat připojený ke dvěma zařízením Bluetooth současně, což usnadňuje přepínání mezi úkoly. Sluchátka ATH-M50xBT2 si také můžete přizpůsobit a nastavit podle svých preferencí pomocí aplikace A-T Connect. Nastavte další ovládací prvky, jako je aktivace režimu nízké latence, nastavení a uložení EQ do sluchátek, změna vyvážení hlasitosti L/R, výběr požadovaného hlasového asistenta a další. Vstup na SD : Ne Typ baterie : Integrované Délka kabelu : 1,2 m Balení obsahuje : USB kabel Konektor typu A : USB-C Napájení : USB-C Konstrukce : Uzavřené Balení obsahuje : Audio kabel Doba nabíjení (hodiny) : 3.5 Verze Bluetooth : Bluetooth 5.0 Země původu : Taiwan Balení obsahuje : Prenosní vak Impedance (Ohm) : 38.0 Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Adaptér součástí : Ne Citlivost (dB) : 99.0 Bluetooth profil : AVRCP Hmotnost (g) : 307.0 Série : M50x Bluetooth profil : HSP Barva podle výrobce : Blue Aktivní odhlučnění : Ne Barva : Modrá Doba přehrávání (hodiny) : 50.0 Bluetooth profil : HFP Frekvenční rozsah : 15 Hz - 28 kHz Bluetooth profil : A2DP Provoz na baterie : Ano Ovládání hlasem : Ano Mikrofon : Ano Typ : Bezdrátová sluchátka na uši Bluetooth : Ano

Produkt je výrobek značky Audio-technica ,distribuovaný s EAN kódem 6940548422688.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Audio-technica, Zvuk Audio-technica, Zvukové komponenty Audio-technica, Sluchátka a náhlavní soupravy Audio-technica, Sluchátka Audio-technica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 842,- Kč
Detail
2 521,- Kč
Detail
4 180,- Kč
Detail
2 221,- Kč
Detail
3 120,- Kč
Detail
6 429,- Kč
Detail
21 290,- Kč
17 390,- Kč
Detail
1 400,- Kč
Detail

Audio-Technica VMN20EB

Blue / Plastic / Audio-technica
1 827,- Kč
Detail

Audio-Technica VM610MONO

Black Blue / Plastic Aluminium / Audio-technica
3 670,- Kč
Detail

Audio-Technica VM520EB/H

Black Blue / Aluminium / Audio-technica
3 789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Audio-Technica ATH-M50XBT2DS Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audio-technica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audio-technica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Audio-Technica ATH-M50XBT2DS Blue
Právě si prohlížíte...

5669,- Kč