Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Apple AirPods Max Růžová - 20% sleva

-20%
Apple AirPods Max Růžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Apple AirPods Max Růžová z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Apple AirPods Max Růžová .

Zlevněné zboží

Pletený síťovaný můstek a akusticky vyrobené náušníky z paměťové pěny. Teleskopické ramena se hladce posunují a drží v nastavené poloze. Měniče navržené společností Apple poskytují věrné přehrávání s velmi nízkým zkreslením v celém slyšitelném rozsahu. Mohutné basy, přesné středy i věrné, čisté výšky znějí dokonale průzračně. Funkce aktivního potlačení hluku pro nežádoucí okolní zvuk. Transparency režim, který umožňuje zřetelněji poslouchat svět kolem vás. Prostorový zvuk - pro divadelní zvuk, který vás obklopuje. Díky výkonnému čipu Apple H1 v... obou náušníků, jedinečnému akustickému řešení, vyspělému softwaru a výpočetnímu audiu je zážitek z poslechu AirPods Max přímo revoluční.Vyžaduje AirPods Max s verzí a modely iPhone a iPod touch s nejnovější verzí systému iOS; Modely iPad s nejnovější verzí iPadOS; Modely Apple Watch s nejnovější verzí watchOS; Modely Mac s nejnovější verzí systému MacOS; nebo modely Apple TV s nejnovější verzí tvOS.Vlastnosti:sluchátka přes uši, které dokonale skloubí působivý hi-fi zvuk a kouzelné vlastnosti AirPods pro vrcholný zážitek z poslechuvysoce věrný zvukaktivní potlačení hluku s režimem propustnostiprostorový zvuk jako v kiněúchvatný design pro pohodlné poslechsnadné nastavení, detekce nasazení a hladké přepínání mezi zařízenímiaž 20 hodin poslechu hudby, sledování filmů nebo vyřizování hovorůk sluchátkům se dodává Smart Case, který je udržuje v ultraúspornom režimu Typ: Bezdrátová sluchátka na uši Konstrukce: Uzavřené Mikrofon: Ano Aktivní odhlučnění: Ano Barva: Růžová Kompatibilita: iOS Kompatibilita: macOS Kompatibilita: watchOS Kompatibilita: tvOS Kompatibilita: Android Konektor typu A: Lightning Doba přehrávání (hodiny): 20.0 Doba nabíjení (hodiny): 1.0 Mikrofonní vstup: Ne Provoz na baterie: Ano Typ baterie: Integrované Bluetooth: Ano Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Obal Balení obsahuje: Lightning Cable Hmotnost (g): 384.0 Barva podle výrobce: Růžová Napájení: Lightning Napájení: Wireless Charging Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0194252245088.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Zvuk Apple, Zvukové komponenty Apple, Sluchátka a náhlavní soupravy Apple, Sluchátka Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 124,- Kč
Detail
9 890,- Kč
9 349,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Apple AirPods Max Růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Apple AirPods Max Růžová
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

12190,- Kč