Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Black Anthracite Černá - 19% sleva

-19%
Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Black Anthracite Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Black Anthracite Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Black Anthracite Černá .

Zlevněné zboží

Věrný 3D zvuk. Pohodlí, které vás udrží v zóně. Vstupte do svého herního světa s Beoplay Portal. Xbox. PlayStation. PC. Mobil. Pro Portal je to všechno hratelné. Vstupte do nových světů s pokročilým potlačením hluku, křišťálově čistým chatem a pohlcujícím prostorovým zvukem. Ohromující basy, bohaté středy a vzletné výšky znamenají, že už nikdy nezmešká...te další tah. Portal jsou dokonalým partnerem pro vaše dobrodružství. Tato herní sluchátka poháněná pokročilou technologií Dolby Atmos a vyladěná podle charakteristických zvukových standardů umisťují zvuky přesně do 3D prostoru, takže můžete rychle reagovat. Díky pevnému bezdrátovému připojení 2,4GHz poskytují Portal vysoce kvalitní zvuk s velmi nízkou latencí. Připojte se pomocí kabelu USB-C nebo 3,5 mm konektoru. S prodyšným hlavovým mostem z bambusového vlákna a tlakovým bodem mimo střed na odlehčení máte perfektní výbavu pro delší hraní. Adaptér součástí: Ne : Li-Ion Provoz na baterie: Ano Délka kabelu: 1,2 m Barva podle výrobce: Black Anthracite Barva: Černá Kompatibilita: Xbox Kompatibilita: Smartphone Kompatibilita: iOS Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack Konstrukce: Uzavřené Ovládání: Mute Ovládání: Hlasitost Ovládání: ANC Ovládání: Transparency Mode Ovládání: Play Ovládání: Pause Země původu: Čína Frekvenční rozsah: 20 Hz - 22 kHz Impedance (Ohm): 24.0 Impedance: 24 Ohm Aktivní odhlučnění: Ano Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Audio kábl Doba přehrávání (hodiny): 12.0 Napájení: USB Napájení: Baterie Citlivost: 95 dB Citlivost (dB): 95.0 Typ reproduktoru: Neodymium Typ reproduktoru: Dynamický Typ: Gaming Headphones Typ: Sluchátka na uši Hmotnost (g): 292.0

Produkt je výrobek značky Bang & Olufsen ,distribuovaný s EAN kódem 5705260089943.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Bang & Olufsen, Zvuk Bang & Olufsen, Zvukové komponenty Bang & Olufsen, Sluchátka a náhlavní soupravy Bang & Olufsen.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Black Anthracite Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bang & Olufsen a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bang & Olufsen najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bang & Olufsen Beoplay Portal XBOX Black Anthracite Černá
Právě si prohlížíte... - 19% sleva

9990,- Kč