Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black - 6% sleva

-6%
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black
1 889 1 999 2032
1 889,- Kč

Původní cena: 1 999,- Kč


Hodnocení:


Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black .

Zlevněné zboží

Zvuk nejvyšší kvality Redmi buds 4 Pro Redmi TWS, který vyhovuje Hi-res Audio standardům. Umožňuje přiblížit se originálu studiové nahrávce a vychutnat si svou hudbu přesně tak, jak ji zamýšlel umělec. Reproduktor se dvěma měniči Redmi buds 4 pro využívá duální měniče 10 mm + 6 mm, které harmonicky spojují průrazné basy a jemné výšky. Vestavěný pohlcující zvuk Slyšíte zvuk všude kolem sebe a zažíváte skutečný svět. Vestavěný pohlcující zvuk nemá žádné omezení na použitá zařízení. ANC až 43 dB Sluchátka Redmi buds 4 pro blokují okolní hluk a při... zapnutí ANC zachovávají tichý svět. K dispozici jsou 3 režimy ANC (Deep, Balanced, Light) a 1 adaptivní režim. Připojení dvou zařízení Připojte se ke dvěma zařízením současně (chytrý telefon, tablet nebo počítač) a automaticky přepínejte mezi oběma zařízeními. Na jedno nabití vydrží sluchátka přehrávat až 9 hodin s vypnutým potlačením hluku a až 36 hodin v kombinaci s nabíjecím pouzdrem. Rychlé nabíjení Redmi Buds 4 Pro podporují rychlé nabíjení, stačí jen...

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 0000000038951.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Zvuk Xiaomi, Zvukové komponenty Xiaomi, Sluchátka a náhlavní soupravy Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

1889,- Kč