Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sluchátka Gogen TWS MATE / černá

Sluchátka Gogen TWS MATE / černá
Sluchátka Gogen TWS MATE / černá
Sluchátka Gogen TWS MATE / černá
Sluchátka Gogen TWS MATE / černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sluchátka Gogen TWS MATE / černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Sluchátka Gogen TWS MATE / černá .

Detailní informace

Sluchátka Gogen TWS MATE Toužíte se konečně zbavit drátů a užívat si volného pohybu? Pak si pořiďte bezdrátová sluchátka. Ne taková, která jsou stejně spojena drátem, ale opravdu bezdrátové špunty! V uších drží perfektně, nabízí jednoduché ovládání a kvalitní hudební požitek. Proč si pořídit tato bezdrátová sluchátka? Mají moderní Bluetooth 5.0 Vydrží až 6+18 hodin Jsou velmi lehká a malá Nabízí snadné ovládání Byla vytvořena pro sport Podpora Bluetooth v5.0 Sluchátka jsou bezdrátová, navržena pro maximální svobodu při poslechu hudby,... a to nejen při cvičení, ale třeba i doma anebo na cestách – jednoduše se díky nim už nebudete muset trápit zamotávajícím se kabelem, který beztak jen překáží. Bluetooth verze 5.0 je navíc rychlé. Dlouhá výdrž Pohodlí bezdrátových sluchátek zajišťuje kromě technologie Bluetooth a také dlouhá výdrž baterie. Sluchátka na jedno nabití dokáží hrát až 6 hodin, při dobití z nabíjecího pouzdra ještě dalších 18 hodin. USB-C kabel pro dobíjení najdete přímo v balení sluchátek. Klíčové vlastnosti Skutečně bezdrátová sluchátka mají frekvenční rozsah 20Hz-20kHz, citlivost 92 dB a impedanci 16 ohmů. Fungují přes Bluetooth 5.0 s dosahem až 10 m, na sluchátkách najdete ovládání hlasitosti. Jsou vhodná pro sport. Odolná proti dešti a potu (ochrana IPX4). Na jedno nabití vydrží až 6+18 hodin. Ve sluchátkách je 2x 50 mAh baterie a v dobíjecím pouzdru 450 mAh. Nabíjecí kabel USB-C je v balení. Vlastnosti Moderní provedení zcela bez kabelů – True Wireless Stereo Dobře sedící špuntové nástavce, háček pro lepší fixaci sluchátek v uchu i při pohybové aktivitě Bluetooth technologie, verze 5.0, A2DP a AVRCP profily, dosah 10 m Kvalitní zvuk, výrazné výšky, vyladěné středy a silné basy Rozdělení zvuku na pravý a levý kanál pro optimální požitek z poslechu (stereo efekt) Vestavěný mikrofon, handsfree funkce, příjem a ukončení hovoru stiskem tlačítka Dotykové ovládání na sluchátkách – ovládání handsfree, hlasitosti i přehrávání hudby Li-Pol baterie, 2× 50mAh kapacita, výdrž až 6 h na nabití Nabíjecí box s 450mAh akumulátorem pro 3 plná nabití sluchátek, prodloužení doby provozu sluchátek o 18 h Nabíjení pouzdra přes USB-C připojení ke zdroji energie Lehounká, pohodlná, kvalitní IPX4 certifikace – odolnost sluchátek vůči vodě a potu, vhodná i pro sportovce Technické parametry Způsob usazení Do ucha (intraaurální) Aktivní potlačení hluku Ne Způsob připojení Bezdrátové Bluetooth Ano Bluetooth profily a kodeky 5.0, HSP, HFP, A2DP, AVRCP Dosah 10 m NFC Ne Frekvenční rozsah od 20 Hz Frekvenční rozsah do 20000 Hz Akustický tlak 92 dB Jmenovitá impedance 16 Ohm MikrofonAno Ovládání hlasitostiAno Napájení Dobíjecí baterie 2× 50 mAh Doba přehrávání 6 h Hmotnost 46 g Obsah balení Gogen TWS MATE Nabíjecí pouzdro Výměnné silikonové nástavce – 3 páry USB-C nabíjecí kabel Návod

Produkt je výrobek značky Gogen ,distribuovaný s EAN kódem 8590393302581.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Gogen, Zvuk Gogen, Zvukové komponenty Gogen, Sluchátka a náhlavní soupravy Gogen.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sluchátka Gogen TWS MATE / černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gogen a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gogen najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sluchátka Gogen TWS MATE / černá
Právě si prohlížíte...

949,- Kč