Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá - 27% sleva

-27%
Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá
Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá
Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá
Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá
1 089 1 499 911
1 089,- Kč

Původní cena: 1 499,- Kč


Hodnocení:


Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá .

Zlevněné zboží

Skvělý zvuk bez ruchu z okolí Niceboy HIVE Pins 3 ANC Sluchátka Niceboy HIVE Pins 3 ANC nabídnou maximální zážitek z hudby s technologií pro potlačení ruchů z okolí. A pro maximální bezpečnost je tu pak mód Ambient, který k hudbě naopak zvuky z okolí přidá, takže budete stále v obraze, co se kolem vás děje. Sluchátka nabídnou navíc výdrž až 40 hodin a vlastní aplikaci Niceboy ION, se kterou dostáváte řadu zajímavých funkcí navíc. Zvuk bez ruchů s ANC nebo zvuk okolí s Ambient módem? Jak si budete přát Sluchátka mají tři režimy poslechu, mezi kt...erými si můžete vybírat podle toho, co zrovna potřebujete. Kromě standardního módu se skvělým zvukem ve všech frekvencích je tu režim s technologií Active Noise Cancellation, která potlačuje zvuky z okolí. Můžete se tak zcela ponořit do poslechu hudby či filmu, aniž by vás cokoliv zvenčí rušilo. S módem Ambient pak můžete pro zvýšení své bezpečnosti naopak zvuky z okolí přidat, což je ideální při běhání městem – uslyšíte jak svou hudbu, tak okolní provoz. Stabilní...

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426434.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Niceboy RAZE 3 Titan

Velikost Small / Black / Niceboy
2 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE Pins ANC 3 bílá
Právě si prohlížíte... - 27% sleva

1089,- Kč