Niceboy HIVE 3 Joy - 24% sleva

-24%
Niceboy HIVE 3 Joy
Niceboy HIVE 3 Joy
Niceboy HIVE 3 Joy
Niceboy HIVE 3 Joy
755 999 2108
755,- Kč

Původní cena: 999,- Kč


Hodnocení:


Niceboy HIVE 3 Joy z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE 3 Joy .

Zlevněné zboží

Pohodlná sluchátka s výdrží 33 hodin Niceboy HIVE Joy 3 Vaše oblíbená sluchátka Niceboy HIVE Joy přichází s třetí generací, modelem Joy 3. Přenos zvuku rychlejší a hudbu si užijete ještě déle než dřív. Sluchátka se rychle nabíjejí a s novinkou v podobě vlastní aplikace Niceboy ION dostáváte řadu zajímavých funkcí navíc. Užijte si čistý a detailní zvuk Za výrazným soundem sluchátek Niceboy HIVE Joy 3 stojí měniče o velikosti 40 mm. S těmito sluchátky svou hudbu uslyšíte se vším, co k ní patří – čisté výšky, vyvážené středy i hluboké basy. Za opr...avdu detailní hudbou totiž stojí široký frekvenční rozsah i podpora kodeku AAC pro Apple zařízení, se kterým se zvuk mezi telefonem a sluchátky přenáší ve vysoké kvalitě a beze ztrát. Tak lehká, že je neucítíte Ať už si vyberete klasickou černomodrou verzi nebo bílorůžovou, sluchátka na uších téměř neucítíte. Díky nastavitelnému mostu přes hlavu si je můžete přizpůsobit podle svého. Celá konstrukce je lehká, náušníky jsou vyrobené z příjemného materiálu a až je...

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426298.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE 3 Joy a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE 3 Joy
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

755,- Kč