Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LAMAX Heroes Defender1

LAMAX Heroes Defender1
LAMAX Heroes Defender1
LAMAX Heroes Defender1
LAMAX Heroes Defender1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LAMAX Heroes Defender1 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným LAMAX Heroes Defender1 .

Detailní informace

Buď dál LAMAX Heroes Defender1 Dej si pauzu a sleduj, jak na scénu přicházejí herní sluchátka LAMAX Heroes Defender1. Dostanou tě pořádným výkonem, minimálním zpožděním zvuku a pohodlím, kdy je díky kvalitním náušníkům můžeš mít na sobě i hodiny. LAMAX design s podsvícením oslní každého, ať už hraješ doma nebo v herně. A tohle všechno je pouze začátek. Posouvej své hranice Kvalitní zvuk máš s LAMAX Heroes Defender1 zaručen, měničům o velikosti 40 mm neunikne naprosto nic. Dokonale obepnou tvoje uši a jejich výkon posouvá ještě dál technologie L...AMAX BeatBass®, která tě vtáhne do virtuálního světa. Tyhle sluchátka jsou jasnou volbou každého gamera! Pohodlný a stylový poslech Žádné přestávky kvůli bolavým uším už tvojí hru nepřeruší. Ergonomická konstrukce a kvalitní polstrování jsou zárukou, že můžeš pařit klidně celou noc. Nezapomínáme ani na super design, proto jsou sluchátka vybavená vytuněným barevným podsvícením. Spoj se s čímkoliv Je úplně jedno, jestli se chceš připojit...

Produkt je výrobek značky Lamax ,distribuovaný s EAN kódem 8594175357998.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lamax, Zvuk Lamax, Zvukové komponenty Lamax, Sluchátka a náhlavní soupravy Lamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LAMAX Heroes Defender1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LAMAX Heroes Defender1
Právě si prohlížíte...

799,- Kč