Huawei FreeBuds 5 bílá - 24% sleva

-24%
Huawei FreeBuds 5 bílá
Huawei FreeBuds 5 bílá
Huawei FreeBuds 5 bílá
Huawei FreeBuds 5 bílá
2 899 3 799 430
2 899,- Kč

Původní cena: 3 799,- Kč


Hodnocení:


Huawei FreeBuds 5 bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Huawei FreeBuds 5 bílá .

Zlevněné zboží

Tato sluchátka se mohou pochlubit nejen neuvěřitelným zvukem, ale také nadčasovým vzhledem. Huawei FreeBuds 5 Unikátní design v kombinaci s futuristickým tvarem pouzdra okouzlí každého milovníka moderních technologií. Kromě estetického dojmu Vás jistě zaujmou také jejich další výjimečné vlastnosti. Sluchátka FreeBuds 5 mají skvělou zvukovou kvalitu díky podpoře Hi-Res Audio a ultra magnetickému 11mm měniči, který dodává úderné basy a vysoké rozlišení zvuku. Navíc jsou vybavena jedinečným systémem přepínání mezi připojenými zařízeními, což umožň...uje snadno a rychle změnit zdroj zvuku, abyste nezmeškali žádný důležitý hovor nebo oblíbenou písničku. FreeBuds 5 jsou navržena tak, aby Vám poskytla nejlepší zážitek z poslechu hudby a proto jsou vybavena Open-fit ANC technologií se třemi mikrofony. Díky této technologii se sluchátka automaticky přizpůsobí Vašemu okolí a zaručí Vám dokonalou izolaci hluku při poslechu, což přispívá k ještě lepšímu zážitku z poslechu hudby. S trojitým adaptivním ekvalizérem můžete...

Produkt je výrobek značky Huawei ,distribuovaný s EAN kódem 6941487277483.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Huawei, Zvuk Huawei, Zvukové komponenty Huawei, Sluchátka a náhlavní soupravy Huawei.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Huawei FreeBuds 5 bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Huawei a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Huawei najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Huawei FreeBuds 5 bílá
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

2899,- Kč