Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá

Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá
Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá
Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá
Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá .

Detailní informace

Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby S bezdrátovými sluchátky Urbanears Alby vás bude hudba provázet na každém kroku. Vychutnejte si naprostou volnost pohybu s technologií True Wireless a poslouchejte oblíbené skladby až 15 hodin na jedno nabití. Sluchátka vám vždy přesně padnou – v balení najdete různé velikosti ušních koncovek, abyste si vybrali tu, která vám nejlépe sedne. Nastavení měníte jednoduše pomocí dotykového ovládání, případně můžete využít kompatibilitu s hlasovými asistenty. Integrovaný ...mikrofon se postará o bezproblémovou komunikaci při handsfree volání, během kterého se eliminuje okolní ruch, aby vás volající slyšeli vždy jasně a zřetelně. Klíčové vlastnosti Kompaktní provedení bez kabelů vám zajistí naprostou volnost pohybu Výborná kvalita zvuku při poslechu i handsfree volání Výdrž 3 hod a až 15 hod s pouzdrem Možnost ovládání dotykem, nebo pomocí hlasových asistentů Rychlé a snadné připojení přes Bluetooth 5.0 Dlouhá výdrž baterie True Wireless sluchátka vám zaručí maximální volnost, nejsou totiž spojená žádnými kabely. K telefonu je připojíte bezdrátově přes Bluetooth a hudbu budete streamovat na dálku. Uvnitř se nachází dobíjecí baterie, která sluchátkům zajišťuje až 15 hodin přehrávání na jedno nabití. Pohodlné nošení Vyberte si z nabídky tří různých velikostí ušních koncovek a mějte jistotu, že vám sluchátka vždy dokonale padnou. Ani po dlouhých hodinách nošení vás nebudou bolet uši, abyste si svou oblíbenou hudbu mohli vychutnat nerušeně a zcela bez kompromisů. Odolná proti kapkám vody Hodí se k nošení za každého počasí. Stupeň krytí IPX4 jim zajistí odolnost proti kapkám vody i proti potu. Můžete si je vzít s sebou na běhání v dešti i do posilovny, aniž by hrozilo jejich poškození a ztráta funkčnosti. Technické parametry Provedení sluchátek do uší  Typ sluchátek do ucha (intraaural)  Typ přenosu bezdrátový (Bluetooth)  Typ připojení Bluetooth Typ nabíjení USB-C  Ovládání hlasitosti nemá ovládání hlasitosti  Mikrofon Ano Přijmutí hovoru Ano  Vhodné pro sport Ano  Stupeň krytí IPX4  ANC (Potlačení okolního ruchu) Ne Kmitočtový rozsah od 20 Hz Kmitočtový rozsah do 20000 Hz  Citlivost 92 dB True wireless Ano Výdrž sluchátek 3 hod. Výdrž s nabíjecím pouzdrem 15 hod. Dětská sluchátka Ne Akustický systém polouzavřený Měření tepu Ne Rozměry balení (š x v x h) 9,9 x 3,5 x 16,5 cm Hmotnost balení 0,1 kg Obsah balení Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby Nabíjecí pouzdro Napájecí kabel

Produkt je výrobek značky Urbanears ,distribuovaný s EAN kódem 7340055377393.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Urbanears, Zvuk Urbanears, Zvukové komponenty Urbanears, Sluchátka a náhlavní soupravy Urbanears.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Urbanears a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Urbanears najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová sluchátka Urbanears Alby / BT 5.0 / 20 Hz až 20 kHz / 92 dB / IPX4 / bílá
Právě si prohlížíte...

949,- Kč