Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ořechy lískové v hořké čokoládě lesklé 115g

Ořechy lískové v hořké čokoládě lesklé 115g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ořechy lískové v hořké čokoládě lesklé 115g z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, sladkosti a čokoláda, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Ořechy lískové v hořké čokoládě lesklé 115g .

Detailní informace

Pražené lískové oříšky z jižní Francie potažené tenkou vrstvou nugátu a následně vrstvou hořké
(kakao min. 60%) nebo zlatavé mléčné čokolády.Složení: Lískové oříšky z jižní Francie, cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma, potahový prostředek: arabská guma, šelak, přírodní aroma bourbonské vanilky, barviva: E 172, stabilizátor: E555, provensálské koření. Může obsahovat zbytky jiných OŘÍŠKŮ, LEPKU A VAJEC.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování:Slad...ujte v suchu a v chladu, ideálně při teplotě 15-18C.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 2352 kJ/563 kcal, Tuky 38g z toho nasycené mastné kyseliny 12g, Sacharidy 45g z toho cukry 44g, Bílkoviny 9g, Sůl 0,04g.Dodavatel: PAVLINA PATISSERIE s.r.o.

Produkt je výrobek značky Pavlina Patisserie ,distribuovaný s EAN kódem 1005830077795.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Pavlina Patisserie, Potraviny Pavlina Patisserie, Sladkosti a čokoláda Pavlina Patisserie.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ořechy lískové v hořké čokoládě lesklé 115g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, sladkosti a čokoláda sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pavlina Patisserie a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pavlina Patisserie najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ořechy lískové v hořké čokoládě lesklé 115g
Právě si prohlížíte...

169,- Kč