Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mandle v mixu čokolád CHOCOTOPIA 160g

Mandle v mixu čokolád CHOCOTOPIA 160g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mandle v mixu čokolád CHOCOTOPIA 160g z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, sladkosti a čokoláda, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Mandle v mixu čokolád CHOCOTOPIA 160g .

Detailní informace

Mandle obalené v pravé belgické čokoládě.Složení: mix čokolád (67 %) [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma, leštící látky (E414, E904)], MANDLE (33%). Obsah kakaové sušiny v čokoládě - hořká 72%, mléčná 36%, bílá 31%.Doba spotřeby: uvedena na obalu.Skladování:Skladujte v suchu a chraňte před slunečním světlem.Výživové údaje ve 100g:Energetická hodnota 2442 kJ/568 kcal, Tuky 41.0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16.0 g ), Sacharidy 38.0 g (z toho cukry 31.0 g ), Bílkovi...ny 11.0 g, Sůl 0.066 g.Dodavatel:Chocolate Experience s.r.o.

Produkt je výrobek značky Chocolate Experience ,distribuovaný s EAN kódem 8595699801981.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Chocolate Experience, Potraviny Chocolate Experience, Sladkosti a čokoláda Chocolate Experience.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mandle v mixu čokolád CHOCOTOPIA 160g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, sladkosti a čokoláda sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chocolate Experience a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chocolate Experience najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mandle v mixu čokolád CHOCOTOPIA 160g
Právě si prohlížíte...

129,- Kč