Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

EmaHome Zásuvková výsuvná lišta 34,2 cm / stříbrná

EmaHome Zásuvková výsuvná lišta 34,2 cm / stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


EmaHome Zásuvková výsuvná lišta 34,2 cm / stříbrná z kategorie dům a zahrada, potřeby pro domácnosti, uskladnění a uspořádání, skříňky se zásuvkami, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným EmaHome Zásuvková výsuvná lišta 34,2 cm / stříbrná .

Detailní informace

Zásuvková výsuvná lišta 31 cm / stříbrná Výsuvné kování, které zvládne zátěž až 12 kg. Je výsuvné a montované do stran. Kování se dá vytáhnout. Jsou vhodné pro zásuvky o délce 350-568 mm. Technické parametry Max. nosnost 12 kg Materiál pozinkovaná ocel Pro zásuvky o délce 35-56,8 cm Rozměry produktu (š x d) 1,7 x 34,2 cm Hmotnost 0,4 kg Obsah balení Zásuvková lišta 34,2 cm / stříbrná

Produkt je výrobek značky Emahome ,distribuovaný s EAN kódem 4015643482539.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Emahome, Potřeby pro domácnosti Emahome, Uskladnění a uspořádání Emahome, Skříňky se zásuvkami Emahome.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

EmaHome Zásuvková výsuvná lišta 34,2 cm / stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, potřeby pro domácnosti sleva, uskladnění a uspořádání sleva, skříňky se zásuvkami sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emahome a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emahome najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EmaHome Zásuvková výsuvná lišta 34,2 cm / stříbrná
Právě si prohlížíte...

249,- Kč