Volya LLC Dvushka 2 x 2 m - 20% sleva

-20%
Volya LLC  Dvushka 2 x 2 m
Volya LLC  Dvushka 2 x 2 m
Volya LLC  Dvushka 2 x 2 m
Volya LLC  Dvushka 2 x 2 m
11 150 13 990 1887
11 150,- Kč

Původní cena: 13 990,- Kč


Hodnocení:


Volya LLC Dvushka 2 x 2 m z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, skleníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Volya LLC Dvushka 2 x 2 m .

Zlevněné zboží

Obloukový skleník Volya LLC DVUSHKA 2 x 2 m z polykarbonátu je vyroben ze žárově zinkované oceli o síle 0,7 mm a šířkou profilu 50 mm. Díky těmto parametrům vyniká skleník svou odolností a robustností. Skleník Dvushka 2 x 2 m byl navržen a vyroben na základě početných přání zahradníků, které mají malé zahrádky. Dvushka dovoluje zaručeně dosahovat skvělých výsledků na malé ploše, bez ohledu na atmosférické podmínky. Odolnost proti zátěži (sníh atp.) je až 240 kg/m2 - vhodný i do vyšších oblastí (500 m n. m.). Zasklení skleník...u je tvořeno čirým dutinkovým (komůrkovým) polykarbonátem o tloušťce 4 mm s UV ochranou, který má zvýšené tepelně izolační vlastnosti, oproti běžně prodávaným skleníkům. Polykarbonát splňuje veškeré podmínky pro udělení atestace zdravotní nezávadnosti toxikologickým centrem vydaným státním zdravotním ústavem. Můžete si tak nerušeně pěstovat zeleninu bez obav o své zdraví. Výhodou je dodatečná možnost instalace střešního okna, které můžete zakoupit v našem e-shopu ZDE.
Celkově velice robustní a trvalé zpracování Bezúdržbová pozinkovaná konstrukce Snadná montáž bez nutnosti stavby základu Vynikající izolační schopnosti Odolnost zatížení až 240 kg / 1m2 Odolný 4 mm dutinkový polykarbonát 
 Řešíte, zda 4 mm nebo 6 mm polykarbonát?  U 6 mm polykarbonátu samozřejmě skleník disponuje větší celkovou odolností proti vlivům počasí. Zároveň dochází ke zvýšení tepelně-izolačních vlastností, a to zhruba o 20-30 %. Samozřejmostí je ovšem vyšší cena skleníku s 6 mm polykarbonátem, konkrétně cca o 20 %. Pokud ovšem nebydlíte na hřebenech hor, či nepěstujete ve skleníku velmi náročné rostliny, je 4 mm varianta zasklení často dostačující.
Parametry: Volya LLC Dvushka 
Šířka 2 m
Výška 2 m
2 m
Zasklení Polykarbonát síly 4 mm
Hmotnost 46 kg
UV ochrana ANO (jednostranná)
Materiál konstrukce Profilovaná žárově-zinkovaná ocel
Tloušťka profilu 0,7 mm
Dveře čelní 2 ks (z každé strany 1 ks)
Šířka x výška dveří 80 x 184 cm
Větrací okno čelní 2 ks (z každé strany 1 ks)
Větrací okno střešní K dokoupení ZDE
Sada těsnění ANO
Výztuhy skleníku ANO 
Záruka 10 let polykarbonát, 2 roky na konstrukci
Další varianty skleníku Dvushka . Montáž
Zahradní skleník Dvushka dodáváme jako stavebnici (pozinkovaná konstrukce + polykarbonát Guttagliss DUAL BOX) s podrobným montážním návodem (Technický list a Montážní návod Dvushka). Na samotnou stavbu skleníku doporučujeme pro dvě osoby vyhrazení alespoň 2 celých dnů. Montáž kostry skleníku z profilů je poměrně jednoduchá a je zvládnutelná i svépomocí, avšak vzhledem k robustnosti konstrukce, přesnosti řezání polykarbonátu a především pak množství šroubů vyžaduje relativně více času. Použitý materiál profilů a způsob jejich spojení – šrouby, vytváří velmi stabilní kostru skleníku. Rám skleníku nevyžaduje nutnost stavby základů. Ukotvení skleníku se provádí zakopáním speciálních koncovek kostry do země do obvodového výkopu v zemi.
Návod k sestavení skleníku a k montáži střešního okna naleznete i s ostatními dokumenty v souvisejících souborech.
Balení Každá zásilka se skládá z krabice s materiálem, balení profilů se základnou, balení profilů s oblouky a příslušný počet polykarbonátových desek o rozměru 6 × 2,1 m složených do rolí. Jeden kus je vždy použit pro nařezání čelních dílů, další desky se neřežou - jsou určeny k zakrytí oblouků.      

Produkt je výrobek značky Volya Llc ,distribuovaný s EAN kódem 8594180110533.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Volya Llc, Trávníky a zahrady Volya Llc, Zahradničení Volya Llc, Skleníky Volya Llc.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Stříbrná
  • Hmotnost: 60 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

17 410,- Kč
15 160,- Kč
Detail
23 860,- Kč
20 640,- Kč
Detail
30 310,- Kč
26 120,- Kč
Detail
36 750,- Kč
32 920,- Kč
Detail
19 990,- Kč
15 980,- Kč
Detail
25 990,- Kč
20 790,- Kč
Detail
30 990,- Kč
25 650,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Volya LLC Dvushka 2 x 2 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, skleníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Volya Llc a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Volya Llc najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Volya LLC Dvushka 2 x 2 m
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

11150,- Kč