Limes Sestava kapkové závlahy "A" pro skleníky 3 x 4 m

Limes Sestava kapkové závlahy
Limes Sestava kapkové závlahy
Limes Sestava kapkové závlahy
Limes Sestava kapkové závlahy
2 490 2 490 2087
2 490,- Kč

Původní cena: 2 490,- Kč


Hodnocení:


Limes Sestava kapkové závlahy "A" pro skleníky 3 x 4 m z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, skleníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Limes Sestava kapkové závlahy "A" pro skleníky 3 x 4 m .

Detailní informace

Hadice jsou navrženy k použití při velmi nízkém tlaku vody. Lze je používat už při výšce hladiny vody 1 metr (čehož mohou výhodně využít hlavně drobní pěstitelé). Hadice má speciálně vytvořenou labyrintovou část ke snížení tlaku vody v hadici a tím dávkování přesného a rovnoměrného množství vody po celé délce hadice. Hadice je dodávána s odkapávacími otvory v konstantní vzdálenosti 25-30 cm. Obsah balení
16 m speciální labyrintové kapkové hadice 3 m hadice přívodová bez kapkovačů (1/2") 1x spojka ve tvaru L 3x spojky ve tvar...u T 1x mechanický uzavírací ventil s filtrem 4x zátka koncová na ukončení kapkovací hadice 1x přechodka z 3/4” závitu na 16mm vývod do hadic
Závlaha je určena pro beztlaký provoz, pouze na samospádovou vodu. Dle výrobce je pro bezproblémový provoz třeba vytvořit tlak 1-3 bar. Dle našich zkušeností je dostačující i 0,1 bar, tedy v případě kdy je nádoba s vodou ve výšce 1 m vzhledem k závlaze. tento systém kapkové závlahy. Pro připojení kapénkové závlahy na vodovodní řád nebo čerpadlo pod vysokým tlakem využijte automatické zavlažovací hodiny Plant!t. Hodiny lze používat i při připojení na samospád a vytvořit tak automatickou závlahu. Při optimálním tlaku 1 bar má potrubí výtok 2,0 l/hod na 1 kapkovač. Instalace v jedné linii při sponu 30 cm se doporučuje maximálně do 60 m. Maximální délka potrubí je vždy závislá na vstupním tlaku, sklonu, sponu kapkovačů, výtoku z kapkovačů a emisní uniformitě. Používání Hadice je konstruována jako vrchní. Je tedy uložena na zemině. Může být zahrnuta např. mulčovací kůrou. V tomto případě je chráněna před ultrafialovými paprsky a její životnost se prodlouží. Nejčastěji však zůstává ležet na povrchu, protože potom ji ani při okopávání apod. nelze přehlédnout a nehrozí pak nebezpečí poškození. Černá barva zamezuje růst řas uvnitř trubky. Hadice pravidelně vyplachujeme otevřením konce hadice a odpuštěním vody s nečistotami.
Filtr připojte do systému co nejblíže k nádobě s vodou. Na filtr našroubujte z jedné strany přechodku z 3/4” závitu na 16 mm vývod do hadice, z druhé strany filtru přišroubujte ventil (uzávěr). Ventil doporučujeme umístit na vstup vody do filtru - z důvodu čištění filtru. Příslušenství a náhradní díly naleznete v kategorii Příslušenství k zavlažování.
Návod k produktu je ke stažení ZDE. Přínosy zavlažování Vzhledem k nízké intenzitě zavlažování je stále zajištěna optimální rovnováha mezi množstvím vody a kyslíku v kořenové oblasti, což vytváří vhodné podmínky pro růst rostlin a maximální výnos. V půdě se vytváří stálý pramínek vody pod povrch, přímo ke kořenům a nevznikají mokrá místa jako při zavlažování postřikem. Systém ušetří až dvě třetiny vody oproti zavlažování rozstřikem. Zavlažovací systém omezuje růst plevele, protože většina povrchu půdy zůstává suchá. Zavlažovací systém zabraňuje zamokření listů a stonků rostlin, a tím vzniku mnoha chorob, které vyvolává rozstřikovací způsob zavlažování. Zavlažovací systém šetří hnojiva a neznečišťuje spodní vody. Co o kapkové závlaze říkají zákazníci Kapková závlaha funguje parádně, skleník již téměř nemusíme zalévat. Nejvíce na ni oceňujeme možnost závlahy s připojením na sud z dešťovou vodou, není nutné mít připojeno na vodovodní řád a obávat se případného vyplavení skleníku při poruše spoje hadic, nebo vycucnutí studny. Stačí metrové převýšení dna barelu oproti výšce půdy ve skleníku. (Jan V.) Funguje super i z 50 ti centimetrovým převýšením. Moc díky. (Roman P.)

Produkt je výrobek značky Limes.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Limes, Trávníky a zahrady Limes, Zahradničení Limes, Skleníky Limes.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Limes Sestava kapkové závlahy "A" pro skleníky 3 x 4 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, skleníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Limes a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Limes najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Limes Sestava kapkové závlahy "A" pro skleníky 3 x 4 m
Právě si prohlížíte...

2490,- Kč