Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bio Green Keramická kalabasa Keep Calm, 350 ml / zelená

Bio Green Keramická kalabasa Keep Calm, 350 ml / zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bio Green Keramická kalabasa Keep Calm, 350 ml / zelená z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, stolní nádobí, nádoby na nápoje, skleničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Bio Green Keramická kalabasa Keep Calm, 350 ml / zelená .

Detailní informace

Keramická kalabasa Keep Calm, 350 ml / zelená Praktická zelená keramická kalabasa s nápisem KEEP CALM AND DRINK MATE GREEN. Výrobek z keramiky, určený k přípravě a konzumaci nálevu Yerba maté (Yerba maté je aromatický nálev z listů cesmíny).Parametry Materiál keramika Určený k přípravě a konzumaci Yerba maté Barva zelená Vhodné do myčky nádobí Před prvním použitím se doporučuje opláchnout vroucí vodou Objem 350 ml Výška 10 cm Hmotnost balení cca 600 g Obsah balení Keramická kalabasa Keep Calm, 350 ml / zelená

Produkt je výrobek značky Bio Green ,distribuovaný s EAN kódem 5906735480184.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bio Green, Kuchyně a jídelny Bio Green, Stolní nádobí Bio Green, Nádoby na nápoje Bio Green, Skleničky Bio Green.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bio Green Keramická kalabasa Keep Calm, 350 ml / zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, stolní nádobí sleva, nádoby na nápoje sleva, skleničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bio Green a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bio Green najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bio Green Keramická kalabasa Keep Calm, 350 ml / zelená
Právě si prohlížíte...

119,- Kč