Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rossignol Hero Carve Konect + SPX12 Konect GW Set 172 cm 22/23 - 9% sleva

-9%
Rossignol Hero Carve Konect + SPX12 Konect GW Set 172 cm 22/23

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rossignol Hero Carve Konect + SPX12 Konect GW Set 172 cm 22/23 z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyže, sjezdové lyže, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Rossignol Hero Carve Konect + SPX12 Konect GW Set 172 cm 22/23 .

Zlevněné zboží

HERO CARVE si najdou příznivce mezi středně pokročilými a lepšími lyžaři. Karvingová geometrie je předurčuje pro rychlé slalomové oblouky na upravených pistách. Díky sendvičové konstrukci s houževnatým bukovým jádrem mají během jízdy sebevědomý prajev a spolehlivý grip na hraně v oblouku. Ve srovnání s modelem Hero Elite ST Ti je vyztužení titanalovou vrstvou nahrazeno vrstvou ze skleněných vl...áken, čímž představí perfektní alternativu s měkčí konstrukcí a pohodovějším chováním při ovládání. Také jsou vybaveny ověřenou technologií ze závodního oddělení LCT (Line Control Technology), která má za úkol titanolým nosníkem po celé délce utlumit kmitání konců lyží a přinést do jízdy stabilitu. Vázání je namontováno přes integrovaný systém Konect, který umožňuje rychlé a snadné přizpůsobení vázání podle lyžařské obuvi. PISTE ROCKER
PISTE ROCKER profil obsahuje na 90 % délky lyže tradiční průhyb pro výbušnou energii a držení na hranách, a mírný 10 % rocker průhyb na špičce, díky kterému je start oblouku plynulejší a jednodušší.
BEECH WOODCORE
Odolné a houževnaté bukové dřevo poskytuje optimální tlumení a perfektní stabilitu.
SIDEWALL KONSTRUKCE
Moderní sendvičová konstrukce s dřevěným jádrem, vertikálními stěnami, skelným vláknem a titanalovým nebo karbonovým vyztužením. Dřevěné jádro vytváří cit pro sníh a povahu lyží, která se projeví jejich chováním. Boční stěny vytvářejí přímý tlak na hranu, zatímco jádro obklopené vrstvami poskytuje výbornou pružnost a stabilitu.
LCT - LINE CONTROL TECHNOLOGY
Patentovaná technologie LCT (Line Control Technology) ze závodní dílny značky Rossignol. LCT konstrukce využívá sílu a energii lyží, aby poskytovala bezpodmínečnou stabilitu v každých podmínkách. Integrovaný nosník uprostřed jádra od špičky po patku eliminuje počet kmitů lyže, čímž zajišťuje stabilitu a dynamickou kontrolu dráhy lyží.
V-FIBERGLASS VYZTUŽENÍ
V-tvar vyztužení lyže skleněným vláknem je pevnější v ohybu lyže po délce než vyztužení klasického tvaru. Skleněné vlákno dává lyži potřebnou elasticitu, torzní pevnost a absorpci vibrací.
FIBERGLASS - SKLENĚNÉ VLÁKNO
FIBERGLASS je skleněné vlákno. Vyztužení lyže skleněným vláknem je více elastické než karbon a různými variacemi tvaru a hustoty vlákna lze dobře vyladit na potřebnou výkonnost lyže.
SYSTÉM VÁZÁNÍ - KONECT
KONECT je integrovaný systém vázání, který působí převrat mezi top-end lyžemi. Od šířky nosníku přes umístění šroubů až po použité materiály: každý detail byl pečlivě zkoumán, aby přinesl maximální efekt a všechny tlaky od lyžaře působily přímo do lyží. KONECT systém se používá s vázáními SPX a NX.
GRIP WALK
Lyžařské vázání GRIP WALK má špičku vybavenou unikátní novou kluznou podložkou AFD, která umožňuje precizní funkčnost vypínání mezi vázáním a lyžařkou. Poskytuje naprostou kompatibilitu se standardními lyžařskými podrážkami podle normy ISO 5355, a navíc je kompatibilní is novými lyžařskými podrážkami GRIP WALK.
Délka: 172 cm Délka (cm): 172.0 Lyžařské vázání: Look SPX 12 Konect GW Šířka středu: 68 mm Země původu: Španělsko Modelový rok: 22/23 Úroveň schopností: Pokročilý Úroveň schopností: Expert Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: - Barva: Červená Jádro: Dřevo Pohlaví: Unisex Rádius: 14 m Délka oblouku: Krátký (10-14 m) Šířka zadní části: 104 mm Technologie: Rectangular Sidewall Technologie: LCT Technologie: V-Fiber Glass Technologie: Piste Rocker Šířka špičky: 123 mm Typ lyží: Slalomky Typ sjezdovky

Produkt je výrobek značky Rossignol ,distribuovaný s EAN kódem 3607684074807.

Procházet zboží z kategorie Sport Rossignol, Outdoorové aktivity Rossignol, Zimní sporty a aktivity Rossignol, Lyžování a snowboarding Rossignol, Lyže Rossignol, Sjezdové lyže Rossignol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Sportovní triko Rossignol oranžová barva

Velikost L / Oranžová /
Hlavní materiál: 100 % Polyester
Ozdobné prvky: 90 % Polyester / Pro muže / Rossignol
1 899,- Kč
Detail

Sněhule Rossignol béžová barva

Velikost 36 / Béžová / Svršek: Textilní materiál
Vnitřek: Textilní materiál
Podrážka: Umělá hmota / Pro ženy / Rossignol
4 799,- Kč
4 199,- Kč
Detail

Čelenka Rossignol HERO šedá barva

Velikost ONE SIZE / šedá / Materiál č. 1: 100 % Akryl
Materiál č. 2: 100 % Polyester / Pro muže / Rossignol
899,- Kč
769,- Kč
Detail

Čelenka Rossignol tmavomodrá barva

Velikost ONE SIZE / Námořnická modř / 88 % Polyester / Rossignol
899,- Kč
769,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rossignol Hero Carve Konect + SPX12 Konect GW Set 172 cm 22/23 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyže sleva, sjezdové lyže sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rossignol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rossignol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rossignol Hero Carve Konect + SPX12 Konect GW Set 172 cm 22/23
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

15790,- Kč