Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Head Power Joy + Joy 12 GW Set 158 cm 22/23

Head Power Joy + Joy 12 GW Set 158 cm 22/23

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Head Power Joy + Joy 12 GW Set 158 cm 22/23 z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyže, sjezdové lyže, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Head Power Joy + Joy 12 GW Set 158 cm 22/23 .

Detailní informace

Power Joy je ideální závodní stroj pro zkušené, závodně orientované lyžařky, které potřebují lehké, ale výkonné lyže.Power Joy jsou vysoce výkonné dámské lyže pro zkušené, závodně orientované lyžařky, které potřebují svižné a zároveň výkonné lyže. Lyže Power Joy vycházejí z nejprodávanějšího modelu HEAD Supershape, jsou v&sc...aron;ak o něco lehčí než tento model a díky sendvičové konstrukci pro Světový pohár a lehké technické konstrukci představují dokonalý výkonný závodní stroj pro ženy.VlastnostiEMCERA 3.0 SGrapheneLehké dřevěné jádroStruktura ochranného rámuWorldcup Sandwich Cap konstrukceRD Race Structured UHM C základnaSpeed RockerDeska: Superflex PR Base highJOY 12 GW PRDS JOY 12 GW PRD, univerzálním lyžařským vázáním do každého terénu, dámský segment vázání s nejvyšší úrovní výkonu a bezpečnosti v systému PR.TechnologieEMCHEAD EMC (Energy Management Circuit) je vybaven keramickými piezoelektrickými destičkami zabudovanými v přední a zadní části lyže. Kinetická energie se zde přeměňuje na elektronickou energii a elektronická energie se zase využívá k pohlcování negativních vibrací. To znamená, že lyže jezdí plynuleji a umožňuje vám lyžovat na vyšší úrovni po celý den.GRAPHENEGRAFEN je nejtenčí a nejlehčí prvek, jaký kdy lidstvo objevilo. GRAFEN je také nejpevnějším materiálem na planetě, pevnější než diamant a 300 krát pevnější než ocel, a to vše v tloušťce jednoho atomu.ERA 3.0 SNový model Supershape s technologií ERA 3.0 S je kombinací všech carvových stylů, závodních technologií a navíc obohacen zatáčecím mechanismem a schopnosti lyže nadchnout lyžaře všech úrovní. Modelový rok: 22/23 Sezóna: 2022/2023 Země původu: Rakousko Délka: 158 cm Lyžařské vázání: Head Joy 12 GW PRD Délka (cm): 158.0

Produkt je výrobek značky Head ,distribuovaný s EAN kódem 0724794512364.

Procházet zboží z kategorie Sport Head, Outdoorové aktivity Head, Zimní sporty a aktivity Head, Lyžování a snowboarding Head, Lyže Head, Sjezdové lyže Head.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Head Revolt Evo 2.0 40,5 Dámské tenisové boty

Velikost 40,5 / Grey White / Pro ženy / Head
2 208,- Kč
Detail
896,- Kč
Detail
3 970,- Kč
Detail
836,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Head Power Joy + Joy 12 GW Set 158 cm 22/23 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyže sleva, sjezdové lyže sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Head a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Head najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Head Power Joy + Joy 12 GW Set 158 cm 22/23
Právě si prohlížíte...

19090,- Kč