Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fischer THE CURV DTI + RS11 GW 178 cm 22/23

Fischer THE CURV DTI + RS11 GW 178 cm 22/23

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fischer THE CURV DTI + RS11 GW 178 cm 22/23 z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyže, sjezdové lyže, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fischer THE CURV DTI + RS11 GW 178 cm 22/23 .

Detailní informace

Rovnováha plynulosti, rychlosti, přesnosti a stability znamená, že RC4 The Curv DTi vykouzlí úsměv na tváři seriózních lyžařů, kteří hledají zábavu na horách. Výkon na závodní úrovni pro frontside lyžaře
Tvar Radical Triple Radius umožňuje dynamické a ostré zatáčky jakéhokoli poloměru velikosti. Speciálně umístěná karbonová vlákna v oblasti vázání zaji&s...caron;ťují hladkost a stabilitu vzbuzující důvěru. Lehké jádro z topolového dřeva a Titanal dělají lyži velmi obratnou a snadno se otáčející, což zvyšuje její vysoce všestranný výkon.
Technologie Air Carbon TI 0.5
Dřevěné jádro s dvojitou titanalovou skořepinou, vyztužené Air Carbonem. Dokonalá přilnavost hran, výsledkem je extrémně hladký chod.
Allride
Nejnovější variace Powerrail pro lepší přenos síly. Poznámka: možné seřízení bez použití nářadí, vhodné do půjčoven.
Diagofiber
Inovativní diagonální umístění mřížky ze skleněných vláken pro vynikající torzní stabilitu s maximálním výkonem a stabilitou v zatáčkách.
On-Piste ROCKER
Kratší kontaktní délka lyže zajišťuje, že zahájení oblouku je jednodušší a vyžaduje méně úsilí.
Radical Triple Radius
Tento nejnovější vývoj tvaru umožňuje ještě jednodušší iniciaci zatáčky. Vylepšen je také přenos síly a ovládání během celé zatáčky.
Sendvičová konstrukce bočnic
Dřevěné jádro kombinované s ABS postranicemi v klasické sendvičové konstrukci pro vyvážený flex a dokonalý odraz.
Spékané skluznice
Mají výjimečné voskovací vlastnosti a velmi dlouhou životnost.
World Cup Tuning
Hrany a základna mají mimořádně precizní povrchovou úpravu na úrovni Světového poháru zpracovanou na nejmodernější brusné lince na světě.
Lyžařské vázání: RS 11 GW Délka (cm): 178.0 Šířka středu: 70 mm Modelový rok: 22/23 Délka: 178 cm Úroveň schopností: Pokročilý Úroveň schopností: Expert Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: - Barva: Černá Jádro: Dřevo Země původu: Rakousko Pohlaví: Unisex Rádius: 16 m Délka oblouku: Střední (14-17 m) Šířka zadní části: 103 mm Technologie: Piste Rocker Šířka špičky: 120 mm Typ lyží: Slalomky Typ sjezdovky: Upravená sjezdovka Hmotnost (g): 2200.0

Produkt je výrobek značky Fischer ,distribuovaný s EAN kódem 9002972679551.

Procházet zboží z kategorie Sport Fischer, Outdoorové aktivity Fischer, Zimní sporty a aktivity Fischer, Lyžování a snowboarding Fischer, Lyže Fischer, Sjezdové lyže Fischer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 039,- Kč
Detail
8 289,- Kč
Detail
8 289,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fischer THE CURV DTI + RS11 GW 178 cm 22/23 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyže sleva, sjezdové lyže sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fischer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fischer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fischer THE CURV DTI + RS11 GW 178 cm 22/23
Právě si prohlížíte...

18390,- Kč