Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fischer Aspire SLR PRO WS + RS9 GW 140 cm 22/23

Fischer Aspire SLR PRO WS + RS9 GW 140 cm 22/23

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fischer Aspire SLR PRO WS + RS9 GW 140 cm 22/23 z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyže, sjezdové lyže, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fischer Aspire SLR PRO WS + RS9 GW 140 cm 22/23 .

Detailní informace

Elegantní a minimalistický design, nízká hmotnost a snadná manévrovatelnost. Ideální pro upravený svah.Úroveň schopností: Začátečník, PokročilýTechnologieKonstrukce Air PowerJádro lyže s menší hustotou. Snížená hmotnost lyží znamená snazší manipulaci a méně energeticky náročné lyžování.Fiber TechSpeciální síť ze skleněný...;ch vláken s harmonickými vlastnostmi flexu. Lyže skvěle vynikají v zatáčkách.On-Piste ROCKERKratší kontaktní délka lyže zajišťuje, že zahájení oblouku je jednodušší a vyžaduje méně úsilí.Kompatibilita s GripWalk® (prodává se samostatně)Podešve GripWalk® mají pryžový běhoun a rockerovou špičku pro přirozenější pohyb při chůzi a zvýšenou trakci. Lyžařské vázání: RS 9 GW Délka (cm): 140.0 Modelový rok: 22/23 Délka: 140 cm Úroveň schopností: Začátečník Úroveň schopností: Středně pokročilí Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: - Barva: Modrá Jádro: Kompozitní materiál Země původu: Ukrajina Pohlaví: Dámské Rádius: 14,5 m Délka oblouku: Střední (14-17 m) Šířka zadní části: 99 mm Technologie: Piste Rocker Šířka špičky: 117 mm Typ lyží: Slalomky Typ sjezdovky: Upravená sjezdovka Šířka středu: 72 mm

Produkt je výrobek značky Fischer ,distribuovaný s EAN kódem 9002972590962.

Procházet zboží z kategorie Sport Fischer, Outdoorové aktivity Fischer, Zimní sporty a aktivity Fischer, Lyžování a snowboarding Fischer, Lyže Fischer, Sjezdové lyže Fischer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fischer Aspire SLR PRO WS + RS9 GW 140 cm 22/23 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyže sleva, sjezdové lyže sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fischer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fischer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fischer Aspire SLR PRO WS + RS9 GW 140 cm 22/23
Právě si prohlížíte...

9790,- Kč