Sirup SYROB růžový květ 500ml

Sirup SYROB růžový květ 500ml
169 169 481
169,- Kč

Původní cena: 169,- Kč


Hodnocení:


Sirup SYROB růžový květ 500ml z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, přísady, ochucovadla a omáčky, sirupy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Sirup SYROB růžový květ 500ml .

Detailní informace

Vynikající osvěžující sirup vyrobený za použití celosvětově unikátní české technologie přírodní konzervace pomocí silic z růžových lístků. Bez konzervantů. Krásně voní a díky jedinečnému složení je dosaženo plné a intenzivní chuti. Kitl Syrob Růžový květ je vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení alkoholických i nealkoholických nápojů a koktejlů. Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10.Složení: cukr, zázvorová šťáva* (Zingiber officinale L.), hroznový koncentrát, extrakt z květu... růže stolisté (Rosa centifolia L. 1%), regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát mrkve a ibišku, silice z květů růže damašské (Rosa damascena Mill.).Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Rostlinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 14 dní. Baleno v ochranné atmosféře.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1497 kJ/356 kcal, Tuky < 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny

Produkt je výrobek značky Kitl ,distribuovaný s EAN kódem 8595251001897.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Kitl, Potraviny Kitl, Přísady, ochucovadla a omáčky Kitl, Sirupy Kitl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sirup SYROB růžový květ 500ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kitl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kitl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sirup SYROB růžový květ 500ml
Právě si prohlížíte...

169,- Kč