Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost

Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost
Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost
Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost
Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - proražené dno. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami trojsedáku Cloudy v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti trojsedáku Cloudy. Stylový trojsedák Cloudy Pokud sháníte pohodlnou sedačku pro vaše chvíle odpočinku, tak trojsedák Cloudy je ta správná volba. Zaujme na první pohled svým elegantním designem, díky zaobleným hranám a tvarům má lehký nádech retra, zároveň nabízí mnoho praktických funkcí jako je rozklad na lůžko či ...úložný prostor pro polštáře a přikrývky. Pohodlné sezení zajišťují měkké polštáře z PUR pěny, které jsou potaženy kvalitní látkou v příjemné šedé barvě. Touto látkou je potažený celý trojsedák včetně zad, takže si ho můžete postavit kamkoliv do prostoru. Komfort trojsedáku zvyšují i pevné područky, o které se můžete bez obav opřít, a poskytnou vám dostatečnou podporu. Konstrukce trojsedáku je vyrobena z kvalitní a pevné dřevotřískové desky, stabilitu zajišťují dřevěné nožky v černé barvě. Díky jejich výšce se pod sedačku dostane většina robotických vysavačů a vy si tak nemusíte lámat hlavu s úklidem. Prostorné lůžko nejen pro návštěvy Skvělou a praktickou funkcí trojsedáku je jeho rozložení na lůžko. Můžete na trojsedáku jen tak lenošit, číst si knížku či se jen pohodlně dívat na televizi. Rozložení je velmi jednoduché, stačí vysunout spodní část sedačky a sklopit záda. Dostanete tak plochu o rozměrech 200x140 cm, na které se pohodlně vyspíte vy či vaše návštěva, a vyhnete se tak problému, kam jí na noc uložíte. Praktický úložný prostor Úložný prostor je jednou z nejčastěji vyhledávanou funkcí, kterou sedačky mohou nabídnout, proto i trojsedák Cloudy obsahuje úložný prostor pro vaše lůžkoviny a drobné věci. Díky tomu máte vždy při ruce deku či polštáře pro vaši návštěvu. Úložný prostor je šikovně schován pod sedací částí a dostanete se k němu jednoduchým posunutím spodní části trojsedáku. Vaše lůžkoviny tak budou chráněny před prachem a poškozením. Použité matriály Trojsedák Cloudy je celý potažený látkou Elma 7, která je velmi příjemná na dotek. Látka má klasický odstín šedé barvy a proto se hodí do každého interiéru. Látka Elma je unikátní svým strukturálním vzorkem, zároveň je odolná proti oděru a proto má dlouhou životnost. Spojení kvalitní látky a výplně trojsedáku zaručuje maximální pohodlí při odpočinku a relaxaci. Výhody elegantní design jemné decentní barvy funkce rozkladu o rozměrech 200x140 cm praktický úložný prostor potažení zad originální látkou včetně kulatých dekoračních polštářků Provedení materiál potahu: látka dekor látky: Elma 7 materiál noh: dřevo dekor noh: černá barva materiál sedáku: PUR pěna ideální výška sedáku 45 cm celkové rozměry: 230x95x102 cm hmotnost: 84,5 kg Dodání demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 32x205x83 cm, hmotnost 41,5 kg balík 2: 58x205x66 cm, hmotnost 45 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003460424.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trojsedák Cloudy rozkládací šedá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

9999,- Kč