Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO

Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO
Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO
Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO
Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - zboží ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou. Pouze porušen originální obal. Přebaleno. Prostorný a pohodlný taburet Saint Louis Taburet Saint Louis je vhodným doplňkem každého obývacího pokoje. Dekor v zelené barvě se hodí do interiérů s nábytkem v tmavších tónech. Kovové nohy ve stříbné barvě o výšce 10 cm navíc dodají tomuto odstínu zajímavý šmrnc. Využít jej můžete jako další z místo k sezení, podnožku pro nohy nebo odkládací prostor. Taburet se svými rozměry 108x108 cm nabízí dostatek pros...toru a navíc díky výšce sedáku 46 cm také dostatek komfortu pro pohodlné vstávání. Nosnost taburetu je 125 kg. Taburet je vhodným doplňkem k rohové sedací soupravě Saint Louis ve stejném odstínu. Použité materiály Taburet Saint Louis je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou zárukou pohodlí a dlouhé životnosti. Konstrukce je vyrobena z kombinace masivního dřeva a dřevotřískových desek (DTD). Sedák obsahuje kvalitní PUR pěnu a kovové pružiny, díky kterým je sedák dostatečně měkký a zároveň se díky pružinám nadměrně nepropadává a udržuje si dlouhou dobu svůj tvar. Taburet Saint Luis je potažen kvalitní pevnou tkaninou Boston vyrobenou z kombinace polyesteru (90 %) a polyamidu. Látka Boston je příjemná na dotek a přispívá k pohodlnému posezení na taburetu. Výhody:​ prostorný taburet kvalitní materiály nadstandardní výška sedáku výplň sedáku z PUR pěny a kovových pružin Provedení: materiál konstrukce: masivní dřevo, dřevotříska (DTD) materiál potahu: látka dekor látky: Boston F006 materiál nožek: kov rozměry: 108x46x108 cm nosnost: 125 kg Dodání: smontováno 1 samostatný balík: 108x46x108 cm, 25 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003451774.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Taburet Saint Louis čtverec zelená - PŘEBALENO
Právě si prohlížíte...

6299,- Kč