Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová - 6% sleva

-6%
Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová
Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová
Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová
Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová
36 599 38 999 854
36 599,- Kč

Původní cena: 38 999,- Kč


Hodnocení:


Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová .

Zlevněné zboží

Seznamte se s výhodami rohové sedačky New York v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Moderní sedací souprava New York Oživte svůj obývací pokoj moderní sedací soupravou New York, která vhodně kombinuje elegantní černofialovou barvu a nožky z přírodního dřeva. Tato sedací souprava má opravdu co nabídnout! Dostatek prostoru a polohovatelné opěrky hlavy zvýší váš komfort během odpočinku. Také případná návštěva ocení prostorné a pohodlné rozkládací lůžko a úložný prostor, kterým sedačka disponuje, jistě také není k zahození.... Díky masivní konstrukci z kvalitních materiálů, pohodlnému sedáku, množství praktických funkcí a neotřelému designu se sedačka New York stane tím pravým typem čalouněného nábytku pro váš obývák. Sedací soupravu lze doplnit také neméně pohodlným křeslem a stylovým taburetem ze stejnojmenné série New York. Použité materiály Konstrukce sedací soupravy New York je vyrobena z kombinace masivního dřeva a dřevotřískových desek (DTD), které zaručují dlouhou životnost. Sedák obsahuje kvalitní PUR pěnu a kovové pružiny, díky kterým je dostatečně měkký pro pohodlné sezení, ale zároveň se nadměrně nepropadává. Detail potahové látky Sedačka New York je potažena látkou Vasco. Jedná se o moderní pletenou látku, která je velmi příjemná na dotek. Díky výpletu nití vytváří efekt zajímavého a jemného vzoru. Tkanina vyniká zvýšenou odolností vůči opotřebení, což odráží vysoké hodnocení v testu Martindale. Látka je vyrobena technologií EASY CLEAN, která snižuje nasákavost tekutin. V případě rozlití tekutiny se její kapky hromadí na povrchu látky, a vy tak máte možnost setřít tekutinu papírovým ubrouskem nebo jemnou tkaninou. Výhody: prostorná moderní sedačka možnost rozkladu na lůžko o rozměrech 252x121 cm nabízí úložný prostor má polohovatelné podhlavníky částečná odolnost tkaniny proti vsakování tekutin zvýšená odolnost tkaniny proti opotřebení Provedení: materiál konstrukce: masivní dřevo, dřevotříska (DTD) materiál potahu: látka dekor látky: vasco 17, černofialová dekor nožek: přírodní dřevo výška sedáku: 43 cm rozměry: 326x97x258 cm prostorová orientace: pravý roh Dodání: demontováno 4 samostatné balíky balík 1: 158x84x104 cm, 45 kg balík 2: 95x84x183 cm, 35 kg balík 3: 100x84x100 cm, 30 kg balík 4: 134x84x104 cm, 40 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462800.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 999,- Kč
3 599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sedací souprava do U rozkládací New York pravý roh černofialová
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

36599,- Kč