Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost

Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - znečištěno, proražené dno. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami sedací soupravy Houston v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter . Moderní sedačka do U Houston Sedací souprava Houston ve tvaru písmene U vám poskytne pohodlí, několik praktických funkcí a v neposlední řadě obohatí váš domov o moderní kus nábytku. Důležitým prvkem sedačky je lůžko o rozměrech 255x122 cm, které se skrývá pod sedákem uprostřed. Několika pohyby si tak můžete sestavit místo ke spánku.... Neméně praktický je také vestavěný úložný prostor, kam můžete uschovat např. peřiny, polštáře a prostěradla. Ve volných chvílích jistě oceníte také nastavitelné podhlavníky které si můžete přizpůsobit přesně podle vašich představ a dopřát si tak pohodlnou relaxaci na sedačce. K vašemu pohodlí přispěje i kvalitní výplň a příjemná potahová látka. Pomyslnou třešničku na dortu tvoří chromované ocelové nožky, díky kterým čalouněná sedačka Houston vypadá elegantně a zaujme hned při prvním pohledu. Použité materiály Sedačka Houston je vyrobena z kvalitních materiálů, což je záruka její dlouhé životnosti. Výplň sedáku, opěráku a podhlavníků tvoří kvalitní PUR pěna se zvýšenou flexibilitou. Takto koncipovaná sedací souprava poskytuje ideální podmínky k odpočinku. Uvedené části jsou dostatečně měkké a přizpůsobí se vašemu tělu. Uvnitř sedačky je skryta matrace z PUR pěny obsahující kovové pružiny. Po rozložení získáte pohodlné lůžko určené pro každodenní spaní. Sedačka Houston je potažena látkou Pegasus. Tato látka je vyrobena z polyesteru a disponuje gramáží 300 g/m2. Tkanina vyniká zvýšenou odolností vůči opotřebení, což odráží vysoké hodnocení v testu Martindale. Současně je také částečně odolná vůči vsakování tekutin, kdy kapky zůstávají na povrchu látky, a vy tak máte možnost setřít tekutinu papírovým ubrouskem nebo jemnou tkaninou. Výhody: pohodlná moderní sedačka součástí je úložný prostor disponuje funkcí rozkladu na lůžko o rozměrech 255x122 cm polohovatelné podhlavníky kvalitní materiály Provedení: materiál výplně: PUR pěna se zvýšenou flexibilitou materiál matrace spacího lůžka: PUR pěna s kovovými pružinami materiál potahu: látka dekor látky: pegasus 76 dekor nožek: stříbrná prostorová orientace: levý roh výška sedáku: 43 cm rozměry: 331x94x200 cm Dodání: demontováno 3 samostatné balíky 1. balík: 200/70/80 cm, 45 kg 2. balík: 70/197/80 cm, 55 kg 3. balík: 70/200/80 cm, 45 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003461728.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sedací souprava do U rozkládací Houston L roh šedá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

23999,- Kč