Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost

Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - mírně znečištěno, deformace podhlavníku. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami sedačky Deluxe v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Deluxe. Prostorná a pohodlná sedačka Deluxe Luxusní sedací souprava Deluxe perfektně doplní váš obývací pokoj. Tato sedačka je zvláštní pro svou prostorovou orientaci, neboť tvoří tvar písmene U. Její elegantní vzhled vynikne v každém interiéru. Kromě toho nabízí i praktické ...využití v podobě rozkládací funkce. Po rozložení získáte pohodlné lůžko o rozměru 265x126 cm, které oceníte především, pokud často hostíte návštěvy. Součástí sedací soupravy je i úložný prostor, ten se vám bude hodit k uložení lůžkovin nebo věcí, které nemáte kam uschovat. Použitý materiál je velmi kvalitní, nemusíte se tak obávat, že by se poškodil potah anebo proseděly sedáky. Moderní vzhled sedačky Deluxe podtrhují plastové nožky stříbrné barvy. Použité materiály Sedací souprava Deluxe je potažena kombinací eko kůže a látky. Korpus je očalouněn eko kůží "D1 eco" černé barvy. Dodává sedačce elegantní a moderní vzhled. Velmi snadno se čistí, kdy postačí jemná tkanina, vlažná voda a mýdlo. Sedák a polštářky jsou potaženy látkou "Soro 90". Jedná se o velurovou tkaninu z polyesteru s viditelnou strukturou. Za velurové tkaniny jsou označovány textilie s krátkým vlasem, které se vyznačují sametovým povrchem. Látka je odolná proti poškození, ani po několika letech na ní nejsou viditelné stopy způsobené běžným používáním. Navíc je zdravotně zcela nezávadná, splňuje směrnici Reach, neobsahuje tedy žádné škodlivé chemikálie. Na případné znečištění látky je nutné použít prostředky určené pro čištění čalounění. Na látku Soro se nesmí používat bělící prostředky, ani ji není možné žehlit. Během několika vteřin máte ze sedačky prostorné lůžko Sedačku je možné rozložit na praktické lůžko a vyřešit tak problém kam uložit svoji návštěvu. Během krátké chvíle ji proměníte na lůžko o rozměrech 265x126 cm, kde se vaše návštěva pohodlně vyspí. Výhody: moderní design kvalitní materiál úložný prostor funkce rozkladu na lůžko o rozměrech 265x126 cm Provedení: dekor korpusu: d1 eco černá dekor sedáku a polštářků: Soro 90 materiál korpusu: eko kůže materiál sedáku: látka rozměry: 322x84x196 cm výška sedáku: 41 cm prostorová orientace: levý roh Dodání: demontováno 3 samostatné balíky: balík 1: 205x90x100 cm, 75 kg balík 2: 140x95x90 cm, 55 kg balík 3: 180x90x105 cm, 64 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003461698.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sedací souprava do U rozkládací Deluxe L roh černá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

14999,- Kč