Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost

Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost
Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - krajní část má proražené dno, poškozený potah. Fotografie poškození naleznete v galerii. Sedačka Columbia ve tvaru U Sedačka Columbia je velmi kvalitní a prostorná. Je provedena do tvaru U, což zajišťuje mnoho místa k sezení. Dále také disponuje nejednou praktickou funkcí. Sedačku Columbia využijete zejména pokud potřebujete mnoho míst k sezení, její tvar jich zajišťuje opravdu mnoho a problém s nedostatkem míst s ní už nejspíš řešit nebudete. Jednou z jejich výhod je možnost rozkladu na lůžko, díky čemuž d...ostanete plochu navíc o rozměrech 266x166 cm. To dodá k jejímu už tak velkému rozměru: 340x103x235 cm, ještě více. Můžete ho využít jako provizorní lůžko nebo ji rozložit jen pro zpohodlnění lenošení například u televize nebo s knížkou. Jistě oceníte i její velký úložný prostor, nacházející se pod otomanem. Poslední zajímavou funkcí je možnost polohování podhlavníků, díky čemuž si váše sezení můžete uzpůsobit vašim potřebám. Sedačka je provedena v decentním šedém dekoru a lze ji tak kombinovat s všelijak zařízenými interiéry. Nevybrali jste si konkrétní sedačku? Podívejte se na naše nejlepší kousky sedacích souprav do U. Použité materiály K výrobě sedačky Columbia byly použity velmi kvalitní materiály, zajištující pohodlí, stabilitu a dlouhodobou životnost. Konstrukce je tvořena dřevotřískovými deskami (DTD). Ty zajištují pevnost a stabilitu sedačky. Výplň sedáku tvoří vlnité pružiny které spolu s pěnou zajišťují maximálně pohodlný posed. Jako potah byla zvolena látka Milo, která je velice odolná. Její odolnost proti oděru byla prověřena v testu Martindale, kde dosáhla výsledku 70 000 cyklů. Mika je velurová tkanina, která je tvořena kombinací nití, lehce lesklých proti světlu, díky čemuž působí velmi luxusně. Seznamte se s výhodami sedaček Columbia v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Výhody: moderní a elegantní design kvalitní materiály maximální pohodlí úložný prostor možnost rozkladu polohovací podhlavníky Provedení: materiál konstrukce: dřevotřískové desky (DTD) materiál potahu: látka Milo dekor potahu: miko 23 rozměry rozložené plochy: 266x166 cm rozměry sedačky: 340x103x235 cm výška sedu: 43 cm prostorová orientace: pravá Dodání: demontováno 4 samostatné balíky balík 1: 97/97/178 cm, 40 kg balík 2: 141/93/106 cm, 50 kg balík 3: 102/93/102 cm, 20 kg balík 4: 167/93/106 cm, 40 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462268.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Botník Abrego

Eko kůže, masiv, ocel / Okay
1 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sedací souprava do U rozkládací Columbia pravý roh - II. jakost
Právě si prohlížíte...

29999,- Kč