Sedací souprava do U Palace levý roh šedá

Sedací souprava do U Palace levý roh šedá
Sedací souprava do U Palace levý roh šedá
Sedací souprava do U Palace levý roh šedá
Sedací souprava do U Palace levý roh šedá
51 999 49 999 815
51 999,- Kč

Původní cena: 49 999,- Kč


Hodnocení:


Sedací souprava do U Palace levý roh šedá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sedací souprava do U Palace levý roh šedá .

Detailní informace

Sedací souprava Palace do tvaru U Sedací souprava Palace do tvaru písmene U zaujme svým moderním designem, který snadno zapadne do každého interiéru. Svými rozměry nabízí dostatek místa na sezení pro větší rodiny i pro návštěvy. Je potažena kvalitní látkou v šedém dekoru, která se dá velmi snadno sladit s ostatním nábytkem v interiéru. Požitek ze sezení zaručuje měkká výplň sedáků a opěráků z HR pěny a ideální výška sedáku 47 cm. Tato výška umožňuje snadné vstávání a usedání na sedačku bez větší námahy. Konstrukce sedačky je z masivu, zajišťuje... tak pevnost celé sedačky společně s vysokýma kovovýma nohama v černé barvě. K sedačce Palace si můžete přikoupit i další čalouněný nábytek ze stejnojmenného programu a kompletně si tak vybavit a sladit váš obývací pokoj. Rozložení na prostorné lůžko a úložný prostor Sedačka je vybavena úložným prostorem, šikovně schovaným pod otomanem, kam si můžete uložit vše, co chcete mít ihned po ruce, jako např. deku či polštáře. Manipulace s úložným prostorem je velmi snadná, stačí otoman sedačky na jednom konci chytit a jednoduchým pohybem zvednout. Zároveň sedačka nabízí prostorné lůžko na občasné přespání. Snadno tak vyřešíte problém, kam narychlo uložit svou návštěvu. Po vysunutí spodní části sedačky je k dispozici prostorné lůžko, kde se bez problému vyspí i dvě dospělé osoby. Výhody: příjemný vzhled moderní a praktické provedení pohodlné sezení rozložení na lůžko úložný prostor pod otomanem celočalouněný potah možnost rozšíření o další prvky ze stejnojmenného programu Provedení: materiál konstrukce: bukový masiv materiál potahu: látka dekor potahu: Rocco 93 materiál nohou: kov dekor nohou: černá barva výplň sedáku: HR pěna výška sedáku: 47 cm prostorová orientace: levý roh rozměry: 357x90x224 cm hmotnost: 171,3 kg Dodání: demontováno 3 samostatné balíky balík 1: 110x184x90 cm, hmotnost 55 kg balík 2: 105x188x90 cm, hmotnost 56,3 kg balík 3: 103x229x90 cm, hmotnost 65 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003458209.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 399,- Kč
2 159,- Kč
Detail
5 599,- Kč
5 129,- Kč
Detail
2 969,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sedací souprava do U Palace levý roh šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sedací souprava do U Palace levý roh šedá
Právě si prohlížíte...

51999,- Kč