Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost

Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost
Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost
Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost
Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - znečištěno na více místech - levý sedák, opěrky, záda, odřené rohy na zadní části, uvnitř úložného prostoru flek a prach, pravá část zvláštně duní při dosednutí. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami rohových sedaček programu Lucca v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce rohových sedaček programu Lucca, který je součástí naší prémiové značky HENRY STYLE. Prostorná sedačka Lucca skvěle zapadne do vašeho obývacího po...koje Sedací souprava Lucca zaujme na první pohled svým moderním vzhledem, který z ní dělá luxusní sedací nábytek. Je nejen vzhledově velmi atraktivní, ale potěší také svými praktickými funkcemi a ergonomií. Mezi hlavní přednosti patří rozklad na lůžko a dva samostatné úložné prostory. Kvalitní potahová látka společně s výplní vytváří ideální podmínky pro nezbytný odpočinek. Pokud hledáte moderní, pohodlnou a kvalitní sedací soupravu, sedačka Lucca je pro vás jako stvořená. Jednoduchý rozklad na prostorné lůžko Sedačka je vhodná do větších obývacích pokojů, kde poskytne dostatek místa k sezení pro více osob. Navíc disponuje možností rozkladu na prostorné lůžko, které má rozměry 270x118 cm. Svou návštěvu tak můžete kdykoliv ubytovat a nabídnout jí komfortní nocleh. Uvnitř sedačky se skrývá spousta úložného prostoru Sedačka je dále vybavena dvěma úložnými prostory na každé straně. Sem můžete uložit vše, co chcete mít ihned po ruce, jako např. deku či polštáře. Manipulace s úložným prostorem je velmi snadná. Otoman sedačky jednoduchým pohybem na konci chytíte a zvednete. Rozměry sedačky Lucca Výhody:​ moderní a stylová sedací souprava dostatečně prostorná i pro velkou rodinu 2 praktické úložné prostory možnost rozložení na lůžko o rozměrech 270x118 cm univerzální rohové řešení Provedení: potahový materiál: látka výška sedáku: 42 cm barva: šedá prostorová orientace: levý roh Dodání: demontováno 3 samostatné balíky balík 1: 103x71x147 cm, hmotnost 57 kg balík 2: 105x71x222 cm, hmotnost 73 kg balík 3: 109x71x178 cm, hmotnost 56 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003460950.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sedací soupr. do U rozkládací Lucca L roh ÚP šedá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

21999,- Kč