Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost

Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost
Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost
Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost
Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - znečištěno na více místech (opěradla, sedáky, podhlavníky, zádové opěrky, zadní část sedací soupravy), poškozená látka na pravém dílu, na opěradle ze předu a na spodní části u rohové kostky, odřená látka ze zadní strany levé části, znečištěn ÚP. Fotografie poškození naleznete v galerii. S výhodami a vlastnostmi sedačky Korfu se můžete také seznámit v naší video recenzi Video má pouze ilustrativní charakter. Barevná kombinace sedačky a její prostorová orientace se může lišit. Se sedačkou Korfu si můžete kdyk...oliv dopřát pocit luxusu Hledáte netradiční, moderní a pohodlnou sedačku do vašeho obývacího pokoje, která mimojiné nabízí i dostatek místa pro odpočinek? Sedací souprava do písmene U z programu Korfu je tedy přesně pro vás! Sedačka nesmí chybět v žádné domácnosti. Je to místo, kde rodina tráví společné chvíle a kde si dopřejete kvalitní odpočinek po náročném dni. Využijte komfort této sedačky a užijte si chvíle lenošení při oblíbené knize či televizním seriálu. Další výhodou je praktický úložný prostor, kam hravě schováte nepotřebné věci nebo zavazející polštáře. Potah je vyrobený kvalitní látky, která působí velmi stylově a kterou vám budou všichni závidět. Sedačka je rozkládací, takže ji snadno během pár vteřin proměníte v pohodlné lůžko ideální pro příležitostné přespání nebo pro větší komfort při lenošení. Nechte se inspirovat sedačkou Korfu a využijte komfort, který nabízí! Výhody: kvalitní materiály, které zaručí dlouhou životnost moderní a stylový design, který jinde nenajdete polohovatelné područky a podhlavníky ještě zvýší komfort při odpočinku dostatek místa pro odpočinek, lenošení nebo příležitostné přespání - to vše zajistí funkce rozkladu velkorysý úložný prostor pro uschování nejrůznějších věcí nebo lůžkovin Provedení: materiál: látka dekor korpusu: mono 247 dekor sedáku: mono 244 2x područka relaxační funkce prostorová orientace: levý roh Rozměry: šířka: 362 cm výška: 86 – 100 cm (podle sklopení podhlavníků) hloubka: 287 cm (otoman 185 cm) výška sedáku: 40 cm lůžko: 210x124 cm Dodání: demontováno

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003460882.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sedací soupr. do U rozkládací Korfu III L roh šedá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

24499,- Kč